Κόσμος

Βιβλίο «καίει» την Κάρλα Μπρούνι

28.09.2020 | 18:33 Eνσωμάτωση

«Κοίτα, κοίτα…Έρχεται μια μεγάλη αγάπη, που μας παίρνει μακριά χωρίς επιστροφή, χωρίς συγνώμη, χωρίς γιατί...»

«Έρχεται μια μεγάλη αγάπη» τραγουδά η Κάρλα Μπρούνι αλλά μερικές φορές τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα. Ειδικά όταν μιλάμε για ερωτικά τρίγωνα. Όπως το καυτό ερωτικό τρίγωνο, που απασχολεί τα γαλλικά μέσα, με πρωταγωνίστρια την ίδια.

Ο πρώην σύντροφός της, ο φιλόσοφος Ραφαέλ Εντοβέν, με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα παιδί, αποκάλυψε ότι η Κάρλα Μπρούνι διατηρούσε, πριν από εκείνον ερωτικό δεσμό με τον πατέρα του, Ζαν-Πολ Εντοβέν, που είναι επίσης φιλόσοφος, εκδότης και δημοσιογράφος.

«Κεδισμένος χρόνος»

Τις καυτές αποκαλύψεις κάνει ο πρώην σύντροφος της Κάρλα Μπρούνι στο αυτοβιογραφικό μυθιστόρημά του με τίτλο «Le Temps Gagné», δηλαδή «Κερδισμένος χρόνος».

Ο Ραφαέλ Εντοβέν περιγράφει πώς έκλεψε το πρώην μοντέλο από την αγκαλιά του ίδιου του του πατέρα του. Η Κάρλα Μπρούνι παρουσιάζεται ως η «ιδανική γυναίκα», που κατάφερε να κάνει τον πολύ νεότερό της Ραφαέλ να ερωτευτεί για πρώτη φορά στη ζωή του.

Το γεγονός ότι ήταν ήδη παντρεμένος με την κόρη του φιλοσόφου Μπερνάρ-Ανρί Λεβί, δε φαίνεται να εμπόδισε τον έρωτά του για την πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας.

«Υποφέρω από αυτό που πέρασα; Όχι, τα πράγματα που έζησα ήταν πιο ενδιαφέροντα παrά επώδυνα όταν τα ξανασκέφτομαι.»

Αν και οι πρωταγωνιστές του βιβλίου έχουν ψευδώνυμα, δύσκολα μπορεί κανείς να αμφισβητήσει ότι η πέτρα του σκανδάλου ονόματι Μπεατρίς δεν είναι άλλη από την Κάρλα Μπρούνι.

«Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο»

Το πρώην μοντέλο και νυν τραγουδίστρια δε φαίνεται πάντως να πτοείται. Η απάντησή της στο σάλο που έχει προκληθεί από το νέο βιβλίο του πρώην συντρόφου της είναι ότι η ίδια δεν έχει διαβάσει το βιβλίο και δεν την απασχολεί το θέμα.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι η 52χρονη μάλλον απολαμβάνει τη δημοσιότητα που κέρδισε από αυτή την ιστορία ειδικά από τη στιγμή που σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει το νέο μουσικό της άλμπουμ με τον όχι και τόσο ευρηματικό τίτλο «Κάρλα Μπρούνι».

Άλλωστε η ίδια έχει εξομολογηθεί σε συνέντευξή της ότι το πιο σημαντικό κομμάτι στη ζωή της είναι το τραγούδι αν και νιώθει τρακ όταν ανεβαίνει στη σκηνή.

«Ξέρω ότι δε φαίνεται αλλά έτσι είναι μέσα μου. Όμως μου αρέσει. Προφανώς μου αρέσει αφού συνεχίζω να το κάνω, οπότε πρέπει να μου αρέσει.»

Όσο για τον πατέρα του συγγραφέα Ραφαέλ Εντοβέν έχει κόψει κάθε σχέση με τον άτακτο γιο του, ενώ τα γαλλικά μέσα αποκάλυψαν ότι ζήτησε από φίλους και γνωστούς να μην εμπιστευτούν κανένα μυστικό στο γιο του, αφού όπως φαίνεται δε διακρίνεται για την εχεμύθειά του.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 28/09/2020