Υγεία

Μαρτυρία – απάντηση στους αρνητές του κορωνοϊού: Χίλιες φορές μάσκα παρά αναπνευστήρα

28.09.2020 | 21:46

Απάντηση σε όλους εκείνους που εξακολουθούν να αμφισβητούν την πανδημία δίνει η εφιαλτική ιστορία του Ιωάννη Κλάπα ο οποίος ζει μόνιμα στην Μεγάλη Βρετανία. Πέρασε 5 ημέρες σε κώμα δίνοντας σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Ακόμη και σήμερα όμως προσπαθεί να ξεπεράσει τα ψυχικά τραύματα που του άφησε και όπως λέει δεν αντέχει καν να ακούει ότι ο ιός που τον έκανε να κινδυνεύσει να χάσει την ζωή του είναι μια συνομωσία.

Ο Ιωάννης Κλάπας ζει μόνιμα στην Αγγλία. Έζησε τον «εφιάλτη» του κορωνοϊού, καθώς ήταν για 5 μέρες σε κώμα στην εντατική. Και δίνει τις δικές του απαντήσεις στους αρνητές του ιού, μέσω μιας μακροσκελούς ανάρτησης που έκανε στο Facebook.

Μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Δεν αντέχω άλλο να ακοώω ότι αυτό που με έστειλε στην εντατική, να παλεύω για τη ζωή μου, στο μυαλό κάποιων ακόμα και σήμερα μετά από σχεδόν 1 εκατομμύριο νεκρούς παγκοσμίως είναι “fake” για να έρθει η νέα τάξη πραγμάτων».

Αυτό θέλει να φωνάξει και ο Ιωάννης Κλάπας, ο οποίος σώθηκε από τον κορωνοϊό αλλά ψυχολογικά ακόμα δεν το έχει ξεπεράσει.

Υπάρχουν και περιπτώσεις στις οποίες, ο κορωνοϊός μπορεί να προκαλέσει ακόμα και έντονες διαφωνίες ανάμεσα σε φίλες, όπως έγινε με την Ιωάννα και τη Μάχη.

Παρά τα αυξημένα κρούσματα κορωνοϊού, εξακολουθούν να υπάρχουν και ορισμένοι οι οποίοι θεωρούν τα μέτρα προστασίας υπερβολικά και αμφιβάλλουν ακόμα και για τον αριθμό των κρουσμάτων.

Η ποινική δίωξη και η αυτόφωρη διαδικασία συνεχίζονται για όσους διακηρύσσουν κατά της χρήσης μάσκας και δεν υπακούν στα μέτρα προστασίας.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 28/09/2020

Υγεία