Ελλάδα

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά ο παίκτης του Big Brother – Ο δικηγόρος του στο MEGA

08.09.2020 | 18:21 Eνσωμάτωση

Ένα 24ωρο μετά τον σάλο που προκάλεσε το χυδαίο σχόλιο του παίκτη του Big Brother με σεξιστικές αναφορές και ατάκα για βιασμό που τον οδήγησε στην αποπομπή του από το σπίτι, ο δικηγόρος του, Γιάννης Βέρρας, έκανε μια τυπική δήλωση χωρίς αναφορά ωστόσο στο περιστατικό.

«Οποιαδήποτε άποψη εμπεριέχει σεξιστικό, ομοφοβικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο πρέπει να κατακρίνεται, είναι καταδικαστέα και δεν έχει θέση στον σύγχρονο κόσμο. Επιφυλασσόμεθα για τις εξελίξεις τις οποίες καθοδηγεί ο ίδιος».

Ο παίκτης φαίνεται να μην έχει καταλήξει στην στάση που θα κρατήσει, καθώς μετά από όσα είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά.

«Έχει γίνει τελείως διαστρέβλωση και έχει παρέμβει δικηγόρος και θα πάρει το βίντεο και θα το αναρτήσουν όπως πρέπει», λέει στο MEGA ξάδερφος του παίκτη.

«Το βίντεο είναι κομμένο»

Για την ώρα, οι μόνοι που έχουν καταφέρει να μιλήσουν μαζί του είναι οι στενοί συγγενείς του. Σε μια προσπάθεια να δικαιολογηθούν, ο ξάδερφός του υποστηρίζει ότι το νόημα της φράσης ήταν διαφορετικό.

«Το βίντεο δεν έχει προβληθεί όπως πρέπει… Το βίντεο είναι κομμένο».

Διαφορετική γραμμή επικαλείται ο δικηγόρος του που ισχυρίζεται ότι ο πελάτης είναι μετανιωμένος.

«Ο εντολέας μου δηλώνει μετανιωμένος, επιθυμεί να προβεί σε δημόσια συγγνώμη για τους λόγους που κρίνει και θεωρεί ο ίδιος».

«Ζητώ συγγνώμη»

Στο «μάτι του κυκλώνα» βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, ο οποίος αποβλήθηκε από το Big Brother, μετά το χυδαίο σχόλιό του περί βιασμού, το οποίο δημιούργησε σάλο σε όλη την Ελλάδα και έφτασε μέχρι και το ελληνικό κοινοβούλιο.

Σε ανακοίνωσή του επισημαίνει:

«Ως Αντώνης, θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Δεν μπορώ να ξεκινήσω αλλιώς, παρά ζητώντας μια ειλικρινή, τεράστια συγγνώμη. Ζητώ συγγνώμη από το γυναικείο φύλο, που προσέβαλα με λέξεις απερίσκεπτες, ζητώ συγγνώμη από την κοινωνία, που έγινε δέκτης τέτοιων μηνυμάτων και ζητώ συγγνώμη από την οικογένεια μου, που εξέθεσα με την ανόητη συμπεριφορά μου.

»Δεν είμαι αυτός ο άνθρωπος, δεν είναι αυτά τα πιστεύω μου και θέλω μαζί με το λάθος μου να ακουστεί και αυτό. Να ακουστεί ότι ντρέπομαι για όσα είπα, που δεν σκέφτηκα ότι δεν υπάρχει ούτε μικρή δόση χιούμορ σε τέτοια τραγικά λόγια. Ντρέπομαι που δεν σκέφτηκα ότι τέτοιες κουβέντες δεν λέγονται ούτε για αστείο, γνωρίζοντας τόσα τραγικά γεγονότα που έχουν συμβεί σε γυναίκες σε όλο τον κόσμο, από άνδρες που αυτά, πράγματι, τα πιστεύουν».

«Έχει μετανιώσει»

Μιλώντας στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο ο δικηγόρος του παίκτη, Γιάννης Βέρρας, τόνισε ότι είναι μετανιωμένος και ζητά δημόσια συγγνώμη.

«Δε νοείται σε μια σύγχρονη κοινωνία να γίνονται αναφορές για εγκλήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας».

Ο κ. Βέρρας επισήμανε ότι το μόνο αισιόδοξο από αυτήν την ιστορία είναι «η ετοιμότητα της κοινωνίας να απαντήσει άμεσα σε τέτοιου είδους σχόλια».