Πολιτισμός

Ξεσήκωσε το κοινό ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τη συναυλία του στο MEGA

30.05.2020 | 14:31 Eνσωμάτωση

O Κωνσταντίνος Αργυρός χάρισε μια υπέροχη βραδιά στους τηλεθεατές του MEGA χτες βράδυ, με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Στην παρέα του ήταν η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Μπάμπης Στόκας και η Ελένη Φουρέϊρα. 

Ο πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης της γενιάς του, Κωνσταντίνος Αργυρός, με τον δικό του μοναδικό τρόπο ξεσήκωσε χτες βράδυ τους τηλεθεατές του MEGA, συνδυάζοντας το μοντέρνο με το αυθεντικό λαϊκό ρεπερτόριο. 

Στο μεγάλο πάρτι συμμετείχε η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία με την γνήσια λαϊκή φωνή της ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια και φυσικά το ντουέτο της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, «Λάθος μου».

Ακόμα, τη δική του ξεχωριστή νότα έδωσε ο καταξιωμένος ερμηνευτής και δημιουργός, Μπάμπης Στόκας, τόσο με την ερμηνεία μεγάλων επιτυχιών των Πυξ – Λαξ, όσο και με την εξομολόγησή του στον Κωνσταντίνο Αργυρό. 

Η διασκέδαση χτύπησε κόκκινο, όταν η βασίλισσα της ποπ, Ελένη Φουρεϊρα βρέθηκε στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Εκτός από τα αγαπημένα δικά του κομμάτια, ο Κωνσταντίνος Αργυρός έκανε ένα πολύ συγκινητικό αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο, επιλέγοντας μελωδίες που είχε ερμηνεύσει ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής. (ΘΕΣ)

Οι τηλεθεατές «αγκάλιασαν» και αυτή τη μουσική βραδιά, στέλνοντας τα δικά τους μηνύματα στα social media. 

Η μαγική βραδιά ολοκληρώθηκε με μια δυνατή αποκλειστικότητα, καθώς ο Κωνσταντίνος Αργυρός παρουσίασε για πρώτη φορά, μέσα από το μεγάλο κανάλι, το νέο του τραγούδι, με τίτλο «Αθήνα μου».)