Λευκορωσία: Κυπελλούχος η Μπάτε Μπορίσοφ κερδίζοντας 1-0 τη Ντινάμο Μπρεστ

Η Μπάτε Μπορίσοφ νίκησε στην παράταση 1-0 τη Ντινάμο Μπρεστ και κατέκτησε το κύπελλο Λευκορωσίας, τον πρώτο τίτλο που κρίθηκε εντός αγωνιστικού χώρου στη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού. 

Ο 23χρονος Λευκορώσος διεθνής Ζαχάρ Βολκόφ, πέρασε στην ιστορία στην εποχή του κορωνοϊού, καθώς, με το δικό του τέρμα η ομάδα του, Μπάτε Μπορίσοφ, νικώντας 1-0 την Ντινάμο Μπρεστ, κατέκτησε το Κύπελλο στην πατρίδα του.

Στο Ντινάμο Στάντιουμ του Μινσκ, Μπάτε και Ντινάμο έχασαν ευκαιρίες, έμειναν στο 0-0 μετά από 120 λεπτά αγώνα και χρειάσθηκε, μετά από κόρνερ, το γκολ του Βολκόφ, στις καθυστερήσεις της παράτασης, ώστε να πάρει το 11o τρόπαιο στην τελευταία πενταετία η Μπάτε.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε με θεατές, οι οποίοι κάλυψαν ωστόσο μόνο το 25% των εισιτηρίων, λόγω κορωνοϊού.

Με αυτή την επιτυχία της η Μπάτε κατάφερε να εξασφαλίσει ταυτόχρονα και την παρουσία της στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League για τη σεζόν 2020-21.

Μετά το Κύπελλο, η Μπάτε στοχεύει στο νταμπλ καθώς με τη νίκη της με 3-1 επί της Ντινάμο Μπρεστ πριν από λίγες ημέρες απέκτησε διαφορά τεσσάρων πόντων στην κούρσα των δύο ομάδων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες ευθανασίας: Υπάρχει το δικαίωμα σε έναν αξιοπρεπή θάνατο;

Απόρρητο