Πολιτική

Ο Αλ. Τσίπρας στην εκδήλωση του «iSYRIZA»: Αδιανόητοι οι κυβερνητικοί χειρισμοί όσον αφορά τις επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ στις πλατείες

19.05.2020 | 20:20 Eνσωμάτωση

Στα ερωτήματα των μελών της πλατφόρμας i-SYRIZA απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας. Η διαδικασία επεκτάθηκε σε σειρά ζητημάτων και οι ερωτήσεις ήταν εφ' όλης της ύλης. Στις απαντήσεις του, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν εξαιρετικά επικριτικός προς την κυβέρνηση, δεν έλειψαν ωστόσο και οι αυτοκριτικοί τόνοι...

Με τις απαραίτητες κοινωνικές αποστάσεις, ευτράπελα αλλά και σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση, κύλησε η εκδήλωση του isyriza όπου ο Αλέξης Τσίπρας συνομίλησε με νέους και νέους για τις επιπτώσεις του κορωνοιού.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι διακατέχεται από εχθροπάθεια προς τους νέους και ότι οδεύει επικίνδυνα προς τη δημιουργία μιας χαμένης γενιάς.

Με μια πιο απολογητική διάθεση προς το κινημα της γραβατας αναγνώρισε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επιβάρυνε δυσανάλογα τη μεσαία τάξη, ενώ καταλόγισε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι την εξευτέλισε.

Σήκωσε το γάντι στην κυβέρνηση για τις αστυνομικές επεμβάσεις στις πλατείες και προανήγγειλε ότι θα φέρει το θέμα στη Βουλή.

Eνώ ο Αλέξης Τσίπρας μιλούσε για το μαθητικό κίνημα στο οποίο μετείχε απέναντί στην τότε κυβέρνηση Μητσοτάκη, ένα ταμπλό πέφτει από τη θέση του…

Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να παρουσιάσει την αναθεωρημένη εκδοχή του προγραμματος Μένουμε Όρθιοι 2 για την ενίσχυση της οικονομίας σύμφωνα με πληροφορίες την ερχόμενη Πέμπτη.