Αθλητικά

Οι πρωταθλητές επιστρέφουν στις προπονήσεις

12.05.2020 | 13:42 Eνσωμάτωση

Μετά την αποκλιμάκωση των περιοριστικών μέτρων, οι πρωταθλητές και οι πρωταθλήτριες της χώρας μας εγκαταλείπουν την προπόνηση κατ οίκον και επιστρέφουν στα γυμναστήρια.

Ο Νίκος Ηλιόπουλος και ο Λευτέρης Πετρούνιας επέστρεψαν στη δράση. Με δεδομένη τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων, οι δύο πρωταθλητές προπονήθηκαν και πάλι, μετά από σχεδόν δύο μήνες απουσίας από τα γυμναστήρια.

Η Μαρία Μπελιμπασάκη χρησιμοποιεί εμπόδια για την προπόνησή της, ενώ ο πρωταθλητής του ύψους, Αντώνης Μέρλος, τη σκάλα του σπιτιού του. Αμφότεροι, θέλοντας να μπουν και πάλι το συντομότερο, σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Η πρωταθλήτρια Ελλάδας στο έπταθλο, Σοφία Υφαντίδου προπονείται στη ρίψη του ακοντίου την ίδια ώρα που στιγμές από την πρώτη της συνάντηση, μοιράστηκε και η Εθνική ομάδα πινγκ πονγκ.

Στο χώρο του άλματος επί κοντώ, και στα πρότυπα του πρώτου event, όταν Λαβιλενί, Ντουμπλάντις και Κέντρικς μονομάχησαν με άλματα στον κήπο τους, πρόκειται να πραγματοποιηθεί αντίστοιχη συνάντηση, αυτή τη φορά με αθλήτριες, με τη συμμετοχή της Ολυμπιονίκη Κατερίνα Στεφανίδη να ξεχωρίζει.