Αθλητικά

«Πράσινο φως» για την Premier League από 1η Ιουνίου

11.05.2020 | 21:24 Eνσωμάτωση

Στην Ευρώπη, μετά τη Γερμανία, και η Ισπανία πλέον καταλήγει σε ημερομηνία επανέναρξης στις 12 Ιουνίου. Στην Ιταλία από 18 Μαΐου αρχίζουν οι προπονήσεις στα ομαδικά σπορ, ενώ στην Αγγλία, η κυβέρνηση ενημέρωσε, ότι από 1η Ιουνίου μπορούν να διεξαχθούν αθλητικές διοργανώσεις.

«Πράσινο φως» για επανέναρξη του πρωταθλήματος ανάβει η βρετανική κυβέρνηση. Για πρώτη φορά ανακοίνωσε, ότι από 1η Ιουνίου, υπάρχει η δυνατότητα διεξαγωγής αθλητικών διοργανώσεων.

Στην Ισπανία, ο πρόεδρος της Λίγκας επανέλαβε τον στόχο για επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 12 Ιουνίου, με χρήση VAR στα παιχνίδια και αγώνες κάθε μέρα. 

Μετά τις ιατρικές εξετάσεις και οι «γκαλάκτικος» της Ρεάλ Μαδρίτης προπονήθηκαν τη Δευτέρα για πρώτη φορά, μεγαλώνοντας τη σχετική λίστα των Ισπανικών ομάδων.

Στη Γερμανία αναβλήθηκαν τα παιχνίδια της Ντιναμό Δρέσδης με Αννόβερο και Γκρότερ Φιρτ για τη 2η κατηγορία, μετά τα δύο κρούσματα παικτών της και την καραντίνα. Ο προγραμματισμός της επανέναρξης της Μπουντεσλίγκα παραμένει για το Σαββατοκύριακο, ενώ ορίστηκαν οι ημερομηνίες του Κυπέλλου, 9/10 Ιουνίου οι ημιτελικοί, και 4 Ιουλίου ο τελικός.