Πολιτική

Χρηστίδης στο MEGA: Αυτόνομη πορεία, όχι στη λογική των μετώπων

06.05.2020 | 11:04 Eνσωμάτωση

Την αυτόνομη πορεία του θα συνεχίσει το Κίνημα Αλλαγής, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, Παύλο Χρηστίδης.

Σχολιάζοντας τα ανοίγματα που επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ στο ΚΙΝΑΛ, μιλώντας στο MEGA, o κ. Χρηστίδης υποστήριξε ότι αυτά συμβαίνουν «λόγω των εντόνων εσωτερικών προβλημάτων που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχει διγλωσσία. Δεν τα βρίσκουν μεταξύ τους και προσπαθούν να εκτονώσουν την εσωτερική τους κατάσταση».

«Εμείς θα συνεχίσουμε την αυτόνομη πορεία μας, καταθέτοντας προτάσεις. Όποιο κόμμα θέλει, μπορεί να τις στηρίξει. Εδώ και 45 μέρες το Κίνημα Αλλαγής κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις για να βοηθήσει τους Έλληνες. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αμήχανος» υπογράμμισε ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ.

Σύμφωνα με τον κ. Χρηστίδη, το τελευταίο διάστημα καλλιεργείται «η λογική των μετώπων» τόσο από την Κουμουνδούρου όσο και από το Μέγαρο Μαξίμου.

«Εμάς δεν μας ενδιαφέρουν τέτοιες λογικές» ξεκαθάρισε, ενώ, σχετικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, τόνισε ότι «αν ο κ. Μητσοτάκης κρίνει ότι πρέπει να πάμε σε εκλογές εν μέσω πανδημίας, ας πάρει την επιλογή και να δούμε πως θα τοποθετηθούν οι πολίτες».

Τέλος, ανέφερε πως το ΚΙΝΑΛ τιμά την επέτειο των θυμάτων της Marfin. «Πρέπει να θυμόμαστε τι δημιουργεί το μίσος και ο διχασμός. Στην πιο δύσκολη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας της χώρας, το 2010, κάποιοι καβαλώντας το αντιμνημόνιο, προχώρησαν σε ενέργειες που όλοι θυμόμαστε. Θα είμαστε εκεί το Σάββατο» κατέληξε.