Ο Κάρμο… ντύθηκε Ελ Κααμπί & οι ερυθρόλευκοι έκαναν την αρχή που ήθελαν

Εκκίνηση με νίκες για ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Άρη, στη Stoiximan Super League. Στο 4-0 επί του Ηρακλή η ΑΕΚ είδε και τους τρεις επιθετικούς της να σκοράρουν. Στο Γ. Καραϊσκάκης ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποθεώθηκε, μετά το γκολ του Κάρμο που χάρισε τη νίκη στους ερυθρόλευκους. Ανατροπή για τον Άρη με δύο γκολ, επίσης από αμυντικό, τον Φαμπιάνο επί της Καλαμάτας.

Με στυλ… Ελ Καμπί ο Κάρμο «εκτελεί» στο 82΄τον ανίκητο έως τότε Χουτεσιώτη και ο Ολυμπιακός κάνει την αρχή που ήθελε στο πρωτάθλημα. Το τελικό 1-0 κόντρα στον Ατρόμητο δεν λέει όλη την αλήθεια καθώς οι ερυθρόλευκοι είχαν ευκαιρίες και για άλλα γκολ, νωρίτερα και χωρίς να αγχωθούν κυνηγώντας το «τρίποντο» στο φινάλε. Δύο λεπτά πριν ο Ανγκολέζος στόπερ λυτρώσει τον Ολυμπιακό ο Μαροκινός επιθετικός είχε χάσει πέναλτι καθώς η εκτέλεση αλά πανένκα βρήκε τον Χουτεσιώτη έτοιμο.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας που σε όλο το δεύτερο ημίχρονο πραγματοποιούσε τη μια σπουδαία επέμβαση μετά την άλλη. Στο 48΄στην κεφαλιά του Ελ Καμπί από κοντά, στο 55′ στο κοντινό πλασέ του Μπρούνο, στο 56′ στο τρομερό ψαλιδάκι του Μαροκινού, όπως και στο 68′ στο σουτ που τον βρήκε σε ετοιμότητα.

Το ματς παρακολούθησε από την σουίτα και ο Αρμάντο Γκονσάλες που από χθες ανήκει επίσημα στην οικογένεια του Ολυμπιακού και από σήμερα μπαίνει στις προπονήσεις.

Στη Νέα Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ έκανε περίπατο απέναντι στον Ηρακλή επικρατώντας με 4-0. Ο Βάργκα στο 11′ δεν έχασε την ευκαιρία και άνοιξε το σκορ, ενώ στο 19′ ο Γιόβιτς με έξοχο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Ο Σέρβος επιθετικός ξεκίνησε με γκολ και στην επανάληψη για το 3-0, με τον Ζίνι στο 75′ να βάζει το κερασάκι στην τούρτα.

Τρομερό ματς στην Τρίπολη και απίθανη ανατροπή στο φινάλε για τον Άρη που νίκησε την Καλαμάτα 3-2 παρότι έως το 87′ έχανε. Ο Φαμπιάνο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής καθώς αρχικά στο 88′ με σουτ ισοφάρισε σε 2-2, ενώ στο 93′ με πλασέ από κοντά ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Η Καλαμάτα είχε προηγηθεί με τον Μπολιβάρ στο 41′, ο Ράτσιτς με πέναλτι ισοφάρισε στο 45′, ο Βάργκας στο 60′ με πλασέ από κοντά έκανε το 2-1 όμως ο Φαμπιάνο μίλησε στο τέλος με την Μαύρη θύελλα να επηρεάζεται πολύ και από την αποβολή του Μπολιβάρ στο 86′.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της στοιχιμαν Super league περιλαμβάνει σήμερα τρία ματς, στις 7.30 ΟΦΗ – Βόλος, στις 9 ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός και στις 9.30 Παναιτωλικός – Αστέρας ΑΚΤΟΡ.

Θυμίζουμε πως το παιχνίδι Παναθηναϊκός – Κηφισιά αναβλήθηκε μετά από αίτημα των πρασίνων λόγω Ευρώπης.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Απόρρητο