Πολιτική

Χυδαία επίθεση Βελόπουλου στον Τσιόδρα

05.05.2020 | 20:15 Eνσωμάτωση

Ρεσιτάλ αθλιότητας σήμερα στη Βουλή, όπου ο Κυριάκος Βελόπουλος εξαπέλυσε χυδαία επίθεση κατά του Σωτήρη Τσιόδρα.Ο αρχηγός της Ελληνικής Λύσης προσβάλει με τη στάση του για δεύτερη φορά το επίπεδο της πολιτικής ζωής στη χώρα και χαμηλώνει συνειδητά τον πήχη του κοινοβουλευτισμού

Κυριάκος Βελόπουλος. Ο αρχηγός πολιτικού κόμματος που πωλούσε κηραλοιφές και διερρήγνυε τα ιμάτια του ότι εξαφανίζουν το κορονοϊο και τελικά προκάλεσε τόσο την παρέμβαση του Αρείου Πάγου όσο και του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης που είχε στα χέρια του από ιδιόχειρες επιστολές του Χριστού μέχρι και οδοντόκρεμες από το Άγιο Όρος έδωσε ρεσιτάλ αθλιότητας από το βήμα του Εθνικού Κοινοβουλίου.

Ο πατριώτης Κυριάκος Βελόπουλος χρησιμοποίησε χυδαία υπονοούμενα για κρυφές σχέσεις του λοιμοξιολόγου Σωτήρη Τσιόδρα με φαρμακευτικές εταιρείες ενώ μέσα στη δίνη του παραληρήματος του τον αποκάλεσε φυτευτό από την κυβέρνηση.

Τα αίματα στην βουλή άναψαν με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Αμυρά να του φωνάζει ντροπή και πρόεδρο Κώστα Τασούλα να του ζητά να ανακαλέσει.

Το παραλήρημα του προέδρου της Ελληνικής Λύσης δεν σταμάτησε εκεί. Κρατώντας ένα dvd στα χέρια του κατηγόρησε τους μετανάστες ότι τρώνε αδέσποτα σκυλιά.

Η ένταση που προκλήθηκε από τον Κυριάκο Βελόπουλο προκάλεσε τα αρνητικά σχόλια από όλες τις πλευρές του Κοινοβουλίου.