Αγωνία στην κυβέρνηση για την άρση των μέτρων από τη Δευτέρα

Μεγάλη είναι η αγωνία στο κυβερνητικό επιτελείο για τη Δευτερα, ημέρα που ξεκινά η σταδιακή άρση των μέτρων περιορισμού.

Με το τριήμερο της Πρωτομαγιάς αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για τη μετάβαση στην επόμενη ημέρα, η οποία αναμένεται από την ερχόμενη Δευτέρα 4/5, όταν και είναι προγραμματισμένο να αρθούν τα πρώτα περιοριστικά μέτρα.

Στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν μεγάλη αγωνία για το πως θα ανταποκριθεί ο κόσμος με τα πρώτα εμπορικά καταστήματα να ανοίγουν τις πόρτες τους. 

Η έξοδος των πολιτών θα γίνεται χωρίς έξοδο κι αυτό προκαλεί από μόνο του προβληματισμό για το πως θα το διαχειριστεί ο κόσμος. 

Υπάρχει φόβος γενικευμένης χαλάρωσης και ένα στοίχημα είναι και ο τρόπος που θα γίνεται η χρήση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Αν η κυβέρνηση και οι επιστήμονες που έχουν στραμμένο το βλέμμα στην ερχόμενη Δευτέρα 4/5 δουν ότι κάτι δεν πάει καλά μετά το «άνοιγμα» αυτό, τότε θα πάρουν και τα ανάλογα μέτρα για τη συνέχεια. Εφόσον στις 11/4 αναμένεται η επαναλειτουργία όλου του εμπορίου.

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Πολιτική

Απόρρητο