Οι πρωταθλητές μας μένουν σπίτι και δοκιμάζουν νέα κόλπα

Οι δικοί μας αστέρες του αθλητισμού, μέχρι να αρχίσουν προπονήσεις, βάζουν προκλήσεις στους εαυτούς τους. Απολαύστε σε ρόλο ζογκλέρ τους Ολυμπιονίκες μας Πετρούνια και Γιαννιώτη αλλά και κορυφαίους Έλληνες πρωταθλητές.

O Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας μένει σπίτι και επιχειρεί να περιστρέψει τη μπάλα του μπάσκετ στο δάχτυλο του, χωρίς όμως επιτυχία.

Στην πρόκληση του Πετρούνια ανταποκρίνεται ο πρωταθλητής της κολύμβησης Κριστιάν Γκολομέεφ χρησιμοποιώντας όμως, μπάλα του ποδοσφαίρου.

Σε διαφορετικό τσάλεντζ με βιβλία στο κεφάλι, ανταποκρίνονται ο Ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης και η πρώην αρχηγός της Εθνικής μπάσκετ Εβίνα Μάλτση.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος Μίλτος Τεντόγλου σηκώνεται με ένα μπουκάλι στο κεφάλι.

Τις προκλήσεις ολοκληρώνει ο Χρήστος Βολικάκης που μεταφέρει ένα αυγό με ένα κουτάλι που κρατά στο στόμα του.

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες του Εγκέλαδου – Πόσο έτοιμοι είμαστε;

Απόρρητο