Μαίρη (Νίκη Λάμη): Η Μαίρη εκμυστηρεύεται στην Ιουλία, την αναποφασιστικότητά της ανάμεσα στον Γιάννη και τον Ηλία, όμως η μητέρα της δεν τη βοηθάει πολύ με τις απόψεις της. Στο τραπέζι όπου η Μαίρη και ο Γιάννης τρώνε, η συζήτηση ανάβει. Ένα αναπάντεχο περιστατικό οδηγεί τον Γιάννη στο νοσοκομείο. Η Μαίρη παρερμηνεύει τα πράγματα και νομίζει ότι εκείνη είναι υπεύθυνη για αυτό που συνέβη στον Γιάννη. Στο νοσοκομείο, οι παρεξηγήσεις θα διαδεχτούν η μία την άλλη.

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Η Μαίρη αναφέρει στη μητέρα της, τη Ζορζέτα, ότι το πάθος του Γιώργου αναθερμάνθηκε. Η Ζορζέτα όμως δεν πείθεται και συνεχίζει να πιστεύει ότι ο Γιώργος απατά την κόρη της. Προτείνει μάλιστα στη Μαίρη έναν περίεργο τρόπο για να τον ξανακερδίσει. Η Μιμίκα έχει κι εκείνη να δώσει τις δικές της συμβουλές στη φίλη της για να ξυπνήσει τον πόθο στον Γιώργο. Η Μαίρη είναι μπερδεμένη, αλλά αποφασισμένη να κερδίσει ξανά το ενδιαφέρον του άντρα της.

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): Εκμυστηρεύεται στη φίλη της, τη Βιολέτα, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την παρουσία και τη συμπεριφορά της πεθεράς της στο σπίτι. Η Ντίνα συνεχίζει να έχει τις πιο παράλογες απαιτήσεις από τη Μαίρη, τις οποίες μάλιστα επικοινωνεί με εξωφρενικό τρόπο. Η Μαίρη προσπαθεί να εξηγήσει στον Κώστα ότι τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν στο σπίτι. Από την κουβέντα τους, εκείνος αρχίζει να ανησυχεί ότι η κόρη τους, η Κωνσταντίνα, μπορεί να έχει βρει αγόρι.