Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

«Αχ, αυτά τα φαντάσματα»

Ο Λυκούργος, η Πένη και η Κλαίρη αποφασίζουν να πραγματοποιήσουν το σχέδιο της απαγωγής του Θύμιου. Όμως το βράδυ της ενέδρας, από σύμπτωση, βρίσκεται στο δρόμο τους η Πωλίνα την οποία ναρκώνουν κατά λάθος και την βάζουν ναρκωμένη στο αυτοκίνητο της.

Σαν να μην έφτανε αυτό, το παράνομο ζευγάρι, Βασίλης-Αντζελίνα, αποφασίζει να ζήσει τον έρωτά του, που αλλού; Στο Καλαμίτσι.

Όταν λίγο αργότερα η ομάδα απαγάγει τον Θύμιο, τον τρομοκρατεί, τον ναρκώνει ξανά και τον πάει στο υπόγειο του εξοχικού στο Καλαμίτσι. Κι ενώ ο Βασίλης και η Αντζελίνα είναι πάνω, η ομάδα με τον Θύμιο είναι κάτω.

Η συνάντηση αυτή θα είναι επεισοδιακή και…τρομακτική, μιας και εκτός από τα αποκαλυπτήρια των καινούργιων ειδυλλίων, εμφανίζεται και το φάντασμα της Νεραντζούλας.

Γκεστ σταρ : Μαρία Μπεκατώρου, Γιάννης Τσιμιτσέλης

Πρωταγωνιστούν: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Μαρία Λεκάκη, Μιχάλης Ρέππας, Τζένη Μπότση, Σοφία Βογιατζάκη, Μαρία Γεωργιάδου, Βασίλης Κούκουρας, Πάνος Σταθακόπουλος, Βάσω Γουλιελμάκη, Κώστας Καζάκας, Νατάσα Κοτσοβού, Τζένη Καζάκου, Daniel Nurka. Και σε ξεχωριστούς ρόλους: η Ελένη Γερασιμίδου, η Κατερίνα Ζαρίφη, η Πηνελόπη Πιτσούλη και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

Σενάριο-Σκηνοθεσία: Μιχάλης Ρέππας, Θανάσης Παπαθανασί