ΜΑΝΑ Χ ΟΥΡΑΝΟΥ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 23
Αποφάσεις της Νέας Χρονιάς

Περίληψη:
Μπορεί μια μέρα ν’ αλλάξει ολόκληρη τη ζωή σου;
Είναι μια απλή, συνηθισμένη μέρα σαν όλες τις άλλες. ‘Ομως όλοι οι χαρακτήρες του Μάνα Χ Ουρανού παίρνουν αποφάσεις που θα αλλάξουν τη ζωή τους για πάντα. Και ένας από τους χαρακτήρες της σειράς, φεύγει για πάντα.
Η σχέση του Πάνου SR με την ‘Εμυ προχωράει ταχύτατα, και τα πράγματα δυσκολεύουν για την Κατερίνα, όταν η ‘Εμυ τον προσκαλεί σπίτι της για φαγητό παρέα και με τον Γρηγόρη, που δεν ξέρει ότι ο Πάνος SR είναι ερωτευμένος με τη γυναίκα του.
Κι όταν η Καραντώνη πιάνει την Αγγελική ν’ αντιγράφει και την πηγαίνει στη Διευθύντρια ζητώντας να τιμωρηθεί, η Μαριλίζα αποφασίζει να τη διώξει απ’ το σχολείο, προκαλώντας τις αντιδράσεις των μαθητών που οργανώνονται για να κρατήσουν την καθηγήτρια στο σχολείο.
Τί γίνεται όταν τα ταπεράκια αναφέρονται στο οικογενειακό τραπέζι; Θα καταλάβει ο Γρηγόρης ότι ανάμεσα στην Κατερίνα και τον Πάνο SR υπήρχε μία έλξη; Και θα καταφέρουν οι μαθητές του 3ου Γενικού Λυκείου να υπερασπιστούν το δίκαιο και να κρατήσουν την σκληρή αλλά δίκαιη φιλόλογο στο σχολείο τους ή θ’ απολυθεί η Καραντώνη, μόνο και μόνο επειδή έκανε τη δουλειά της σωστά;
Οι απαντήσεις στο 23ο επεισόδιο του Μάνα Χ Ουρανού.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Μαρία Σολωμού (Κατερίνα), Τάσος Γιαννόπουλος (Γρηγόρης), Μαρία Κωνσταντάκη (‘Εμυ), Ελίνα Ακριτίδου (Μαριλίζα), Γιώργος Χατζηπαύλου (Λευτέρης), Ελένη Κούστα (Ειρήνη), Γιώργος Δάμπασης (Χρήστος)
Στον ρόλο της Μάνας (της Κατερίνας), η Υβόννη Μαλτέζου
Στον ρόλο του Πάνου Sr., ο Ιωάννης Παπαζήσης
Και οι: Νατάσα Εξηνταβελώνη (Αλεξία), Πάρις Παρασκευάδης Πλάνετς (Παρασκευάς), Νάστια Βραχάτη (Ολίβια), Γιάννος Παπαευσταθίου (Δημήτρης), Κέλλυ Νικηφόρου (Αγγελική), Κωνσταντίνος Φραντζής (Πάνος Jr.)
Επίσης οι: Τάκης Βλαστός (πατέρας Κατερίνας), Βιβή Κόκκα (Διευθύντρια σχολείου), Βασίλης Ευταξόπουλος (καθηγητής), Σύλβια Δεληκούρα (Στέλλα)
και τα παιδιά: Κωνσταντίνα Τασούλα (Δανάη Ιφιγένεια), Παναγιώτης Μπλέτσης (Λάμπης)

Σενάριο: Γιώργος Φειδάς
Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός
Εκτέλεση Παραγωγής: On-Noir Productions