ΜΑΝΑ Χ ΟΥΡΑΝΟΥΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22
Α time for destiny

Περίληψη:
Οι επιλογές μας ορίζουν ποιοι είμαστε. Τί γίνεται όμως όταν δεν ξέρεις τι πρέπει να διαλέξεις, και το ρολόι δεν σταματάει να χτυπάει;
Ο χρόνος κυλάει περίεργα για τους χαρακτήρες του Μάνα Χ Ουρανού, που βρίσκονται απέναντι στα μεγάλα διλήμματά τους και καλούνται να πάρουν αποφάσεις.
Η Κατερίνα μαλώνει με τον Γρηγόρη, όταν εκείνος της λέει ότι η αδερφή της δεν μπορεί να είναι συνέχεια στο σπίτι της. Ο Παρασκευάς, έξαλλος με τη φαινομενική σχέση της Ολίβιας με τον Δημήτρη, αποφασίζει να την διεκδικήσει μια για πάντα, όμως μια περίεργη συνάντηση στον δρόμο θα τον κάνει να το ξανασκεφτεί. Η Αλεξία είναι έξαλλη με τον Πάνο και την Ολίβια για την πλάκα στον Δημήτρη κι αποφασίζει να τον πείσει να κάνει σαιξπηρική αντεπίθεση, κάτι που κάνει έξαλλο τον Πάνο. Και η ‘Εμυ πρέπει να φτιάξει ένα ρολόι τοίχου. ‘Ομως αυτό το ρολόι λειτουργεί κάπως περίεργα.
Θα κάνει ο Παρασκευάς ερωτική εξομολόγηση στην Ολίβια; Θα αποφασίσει η ‘Εμυ να εγκαταλείψει την πολυγαμία για μια σταθερή σχέση; Ποιοι χαρακτήρες της σειράς θα πουν «σ’ αγαπώ» για πρώτη φορά; Και ποιον θα διαλέξει η Κατερίνα; Τον άντρα της ή την αδερφή της;
Οι απαντήσεις στο 22ο επεισόδιο του Μάνα Χ Ουρανού.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Μαρία Σολωμού (Κατερίνα), Τάσος Γιαννόπουλος (Γρηγόρης), Μαρία Κωνσταντάκη (‘Εμυ), Ελίνα Ακριτίδου (Μαριλίζα), Γιώργος Χατζηπαύλου (Λευτέρης), Ελένη Κούστα (Ειρήνη), Γιώργος Δάμπασης (Χρήστος)
Στον ρόλο της Μάνας (της Κατερίνας), η Υβόννη Μαλτέζου
Στον ρόλο του Πάνου Sr., ο Ιωάννης Παπαζήσης
Και οι: Νατάσα Εξηνταβελώνη (Αλεξία), Πάρις Παρασκευάδης Πλάνετς (Παρασκευάς), Νάστια Βραχάτη (Ολίβια), Γιάννος Παπαευσταθίου (Δημήτρης), Κέλλυ Νικηφόρου (Αγγελική), Κωνσταντίνος Φραντζής (Πάνος Jr.)
Επίσης οι: Τάκης Βλαστός (πατέρας Κατερίνας), Βιβή Κόκκα (Διευθύντρια σχολείου), Βασίλης Ευταξόπουλος (καθηγητής), Σύλβια Δεληκούρα (Στέλλα)
και τα παιδιά: Κωνσταντίνα Τασούλα (Δανάη Ιφιγένεια), Παναγιώτης Μπλέτσης (Λάμπης)

Σενάριο: Γιώργος Φειδάς
Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός
Εκτέλεση Παραγωγής: On-Noir Productions