ΜΑΝΑ Χ ΟΥΡΑΝΟΥ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 20
το κουτάκι

Περίληψη:
Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προστατεύσουμε τα παιδιά μας. Μπορούμε όμως πάντα να τα καταφέρουμε;
Η Αλεξία κι ο Παρασκευάς είναι τιμωρημένοι με απαγόρευση εξόδου. Αλλά έχουν ένα σχέδιο. Η τιμωρία τους θα γίνει τιμωρία και για τους γονείς τους.
Η Κατερίνα κι ο Γρηγόρης γίνονται παράνομοι εραστές μες στο ίδιο τους το σπίτι. Τα παιδιά είναι παντού και δεν έχουν σκοπό να τους αφήσουν να βρεθούν σαν ζευγάρι μέχρι να αποσύρουν την τιμωρία. Η Κατερίνα κι η ‘Εμυ ψάχνουν να βρουν ένα άλλο όνομα για το «σεξ» για να μπορούν να το συζητάνε χωρίς να καταλαβαίνουν τα παιδιά, η Μαριλίζα παραγγέλνει στον Δημήτρη τι είδους νύφη θέλει να παντρευτεί, ο Παρασκευάς αγωνίζεται να τελειώσει τους 7 τόμους του Προυστ, κι η Ολίβια, έχει πέσει σε κατάθλιψη, επειδή η Αλεξία δεν της μιλάει μετά το φιλι με τον Δημήτρη κι ο Πάνος, εμφανίζεται κάτω απ’ το σπίτι των Ουρανών, απαιτώντας να δει την Αλεξία.
Γιατί γέμισε η πυλωτή του σπιτιού με πτώματα; Και θα καταφέρουν η Ολίβια κι η ‘Εμυ να ξεφορτωθούν τις αποδείξεις πριν το μάθουν οι γονείς;
Οι απαντήσεις στο 20ο επεισόδιο του Μάνα Χ Ουρανού.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Μαρία Σολωμού (Κατερίνα), Τάσος Γιαννόπουλος (Γρηγόρης), Μαρία Κωνσταντάκη (‘Εμυ), Ελίνα Ακριτίδου (Μαριλίζα), Γιώργος Χατζηπαύλου (Λευτέρης), Ελένη Κούστα (Ειρήνη), Γιώργος Δάμπασης (Χρήστος)
Στον ρόλο της Μάνας (της Κατερίνας), η Υβόννη Μαλτέζου
Στον ρόλο του Πάνου Sr., ο Ιωάννης Παπαζήσης
Και οι: Νατάσα Εξηνταβελώνη (Αλεξία), Πάρις Παρασκευάδης Πλάνετς (Παρασκευάς), Νάστια Βραχάτη (Ολίβια), Γιάννος Παπαευσταθίου (Δημήτρης), Κέλλυ Νικηφόρου (Αγγελική), Κωνσταντίνος Φραντζής (Πάνος Jr.)
Επίσης οι: Τάκης Βλαστός (πατέρας Κατερίνας), Βιβή Κόκκα (Διευθύντρια σχολείου), Βασίλης Ευταξόπουλος (καθηγητής), Σύλβια Δεληκούρα (Στέλλα)
και τα παιδιά: Κωνσταντίνα Τασούλα (Δανάη Ιφιγένεια), Παναγιώτης Μπλέτσης (Λάμπης)

Σενάριο: Γιώργος Φειδάς
Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός
Εκτέλεση Παραγωγής: On-Noir Productions