ΜΑΝΑ Χ ΟΥΡΑΝΟΥ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 19
ξανακερδίζοντας τον χαμένο χρόνο

Περίληψη: 
Πώς σημειώνει κανείς τον χρόνο;
Σ’ ένα επεισόδιο flashback στα Χριστούγεννα και τη Νύχτα των Βαθμών, η Κατερίνα προσπαθεί να πείσει την οικογένειά της να τη βοηθήσουν να στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο. ‘Ομως, όλοι οι Ουρανοί είναι συννεφιασμένοι.
Ο Γρηγόρης γιατί θέλει να κάνει έρωτα με τη γυναίκα του αλλά τα παιδιά είναι τιμωρία και συνέχεια στο σπίτι. Η Κατερίνα για τον ίδιο ακριβώς λόγο.
Η Αλεξία γιατί δεν μπορεί να δει τον Πάνο και με την Ολίβια δεν μιλάει.
Κι ο Παρασκευάς γιατί είδε την Ολίβια να φιλιέται με τον Δημήτρη. Κι έχει και να διαβάσει κι εφτά τόμους του Προυστ για Χριστούγεννα.
‘Εστειλε η Αλεξία τον Παρασκευά σ’ άλλο σχολείο; Θα καταφέρει ο Γρηγόρης να ξεφύγει απ’ τα παιδιά του και να κάνει έρωτα με τη γυναίκα του; Η καινούρια χρονιά βρίσκει την Αλεξία με τον Πάνο ή μήπως τον Δημήτρη; Τι σήμαινε το φιλί του Δημήτρη με την Ολίβια; Θα στολίσει κανείς το χριστουγεννιάτικο δέντρο ή θα πρέπει πάλι να το κάνει η Κατερίνα μόνη της;
Οι απαντήσεις στο 19ο επεισόδιο του Μάνα Χ Ουρανού.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Μαρία Σολωμού (Κατερίνα), Τάσος Γιαννόπουλος (Γρηγόρης), Μαρία Κωνσταντάκη (‘Εμυ), Ελίνα Ακριτίδου (Μαριλίζα), Γιώργος Χατζηπαύλου (Λευτέρης), Ελένη Κούστα (Ειρήνη), Γιώργος Δάμπασης (Χρήστος)
Στον ρόλο της Μάνας (της Κατερίνας), η Υβόννη Μαλτέζου
Στον ρόλο του Πάνου Sr., ο Ιωάννης Παπαζήσης
Και οι: Νατάσα Εξηνταβελώνη (Αλεξία), Πάρις Παρασκευάδης Πλάνετς (Παρασκευάς), Νάστια Βραχάτη (Ολίβια), Γιάννος Παπαευσταθίου (Δημήτρης), Κέλλυ Νικηφόρου (Αγγελική), Κωνσταντίνος Φραντζής (Πάνος Jr.)
Επίσης οι: Τάκης Βλαστός (πατέρας Κατερίνας), Βιβή Κόκκα (Διευθύντρια σχολείου), Βασίλης Ευταξόπουλος (καθηγητής), Σύλβια Δεληκούρα (Στέλλα)
και τα παιδιά: Κωνσταντίνα Τασούλα (Δανάη Ιφιγένεια), Παναγιώτης Μπλέτσης (Λάμπης)

Σενάριο: Γιώργος Φειδάς
Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός
Εκτέλεση Παραγωγής: On-Noir Productions