Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 026

ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΤΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 26

Περιγραφή:   Τα προβλήματα για τον Αντώνη δε λένε να τελειώσουν. Μετά το χωρισμό του με την Αλίκη έρχεται τώρα αντιμέτωπος και με την έξωση από το camping! Γιατί, ενώ η μεν Αλίκη πληρώνει κανονικά το μισό νοίκι για το μισό σπίτι, ο Αντώνης χρωστάει ήδη τρία μηνιάτικα στον Σεραφείμ, ο οποίος του δίνει δυο μέρες μόνο προθεσμία για να τον ξοφλήσει. Ο ‘Αγγελος αναλαμβάνει να πουλήσει κάποια κοσμήματα του Αντώνη που του είχε αφήσει η μάνα του και πραγματικά στο παρά πέντε φέρνει τα λεφτά στον Αντώνη που γλιτώνει τη μετακόμιση. Ποιος είναι όμως ο κρυφός γενναιόδωρος αγοραστής που έσωσε τον Μπιούτιφουλ; Ο Γιώργος αδυνατεί να αποδεχτεί το γεγονός ότι δεν προχώρησε η σχέση του με την Ειρήνη. ‘Ετσι, συνεχίζει να την πολιορκεί για να την κάνει να καταλάβει πως το μέλλον της είναι μαζί του. Η Ειρήνη είναι σε απόγνωση, μέχρι που της έρχεται μια φοβερή ιδέα η οποία όμως δεν θα έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα.
Η Υβόννη, τέλος, έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά αφήνοντας το Χρύσανθο να ασχολείται με τα οικιακά. Μέχρι που μια επικίνδυνη και αδίστακτη ανταγωνίστριά της θα απειλήσει την καριέρα της Υβόννης χρησιμοποιώντας τα πιο δόλια μέσα…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Πρωταγωνιστούν: Ιεροκλής Μιχαηλίδης (Αντώνης), Αριέττα Μουτούση (Λίλα), Πηνελόπη Πιτσούλη (Βάσω), Πυγμαλίων Δαδακαρίδης (Γιώργος), Μάριος Αθανασίου (‘Αγγελος), Ιζαμπέλλα Κογεβίνα (Σάντρα), Φωτεινή Τσακίρη (Αλίκη), Ρένος Χαραλαμπίδης (Χρύσανθος), Νικολέτα Καρρά (Υβόνη), Μαρία Κωνσταντάκη (Νέλλη), Γιάννης Στεφόπουλος (Σεραφείμ), Πηνελόπη Πλάκα (Ειρήνη), Φερνάν Ρομπλό (Ζαν Πιερ), Μαίρη Νέγρη (Νατάσσα), Αντρέας Λαμπρόπουλος (Τάκης), Χιν Γιου Φονγκ (Γιούκι), Θεοδώρα Παππά (Μαρία), Κατερίνα Παππά (‘Αννα) και ο Κώστας Βουτσάς (Κώστας)
Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος
Διασκευή σεναρίου: Βασίλης Σπηλιόπουλος, ‘Αγγελος Χασάπογλου
Εκτέλεση παραγωγής: ‘Ανωση Α.Ε.