Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 012

ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΤΩ

Επεισόδιο 12

Περιγραφή:
Ο Αντώνης καταφέρνει να φέρει πίσω τη Νατάσσα, αναβάλλοντας τα σχέδιά της για τη μεγάλη απόδραση! ‘Ομως, όταν θα επιστρέψουν στο σπίτι, ο Αντώνης δεν θα μπορεί να κρατήσει άλλο μυστικό τον προηγούμενο γάμο του. ‘Ετσι, η Αλίκη και ο Αντώνης μαζί με τον Κώστα θα ψάξουν να βρουν τη Φαίη, τη γυναίκα του Αντώνη, ώστε να χωρίσουν επίσημα και να μπορέσει πια ο Αντώνης να παντρευτεί την Αλίκη. Πηγαίνοντας, όμως, στο σπίτι που μένει η Φαίη, τους περιμένει μια μεγάλη έκπληξη που θα φέρει ένα νέο τσουνάμι ανατροπών στη ζωή του «Μπιούτιφουλ»!
Ο ‘Αγγελος και οι υπόλοιποι «σύμμαχοι» της Σάντρας θα ανακαλύψουν στο αυτοκίνητο του Αχιλλέα (αφού πρώτα το παραβιάσουν) τρία εισιτήρια για το εξωτερικό. ‘Ετσι θα βγάλουν το συμπέρασμα ότι ο Αχιλλέας είναι έτοιμος να πάρει τα δίδυμα και να φύγει κρυφά από τη Σάντρα. ‘Ομως, τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Τα εισιτήρια είναι ένα ακόμη δώρο-έκπληξη του Αχιλλέα για τη Σάντρα και τα δίδυμα. Η Σάντρα, λοιπόν, αναγκάζεται να του ζητήσει συγγνώμη που τον υποπτεύτηκε. Ο Αχιλλέας θα την συγχωρέσει αλλά δεν θα κάνει το ίδιο με τον ‘Αγγελο και τους υπόλοιπους, τους οποίους απειλεί με μηνύσεις για φθορά ξένης περιουσίας. Ο μόνος τρόπος να μην προχωρήσει σε μηνύσεις είναι να έρθει ο ‘Αγγελος και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τον Αχιλλέα!
Η Ειρήνη τον τελευταίο καιρό δείχνει κουρασμένη και στεναχωρημένη. Ο Σεραφείμ την πιέζει στη δουλειά, ο Ζαν Πιέρ την πιέζει στη σχέση της, η Λίλα την πιέζει στο σπίτι της και ο Τάκης την στεναχωρεί που δεν λέει να γυρίσει. Κάποια στιγμή, όμως, όλα θα αλλάξουν όταν η Λίλα θα βρει ένα εισιτήριο χωρίς επιστροφή, στην τσάντα της Ειρήνης. Ο Ζαν Πιέρ, ο Τάκης, η Λίλα και ο Σεραφείμ θα πιστέψουν ότι η Ειρήνη ετοιμάζεται να φύγει και να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω της. Συναγερμός και αλλαγή τρόπων από όλους που αρχίζουν και φέρονται στην Ειρήνη σαν να είναι βασίλισσα… Δυστυχώς, αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ μιας και το εισιτήριο σύντομα θα αποκαλυφθεί ότι δεν ανήκει στην Ειρήνη!

 ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Ιεροκλής Μηχαηλίδης (Αντώνης), Αριέττα Μουτούση (Λίλα), Πηνελόπη Πιτσούλη (Βάσω), Πυγμαλίων Δαδακαρίδης (Γιώργος), Μάριος Αθανασίου (‘Αγγελος), Ιζαμπέλλα Κογεβίνα (Σάντρα), Φωτεινή Τσακίρη (Αλίκη), Ρένος Χαραλαμπίδης (Χρύσανθος), Νικολέτα Καρρά (Υβόνη), Μαρία Κωνσταντάκη (Νέλλη), Γιάννης Στεφόπουλος (Σεραφείμ), Πηνελόπη Πλάκα (Ειρήνη),  Φερνάν Ρομπλό (Ζαν Πιερ), Μαίρη Νέγρη (Νατάσσα), Αντρέας Λαμπρόπουλος (Τάκης), Χιν Γιου Φονγκ (Γιούκι), Θεοδώρα Παπά (Μαρία), Κατερίνα Παππά (‘Αννα) και ο Κώστας Βουτσάς (Κώστας)
‘Εκτακτη συμμετοχή:  Παναγιώτης Μπουγιούρης (Αχιλλέας), Μάνος Πίντζης (Παπαγιάννης), Γιώργος Βουβάκης (Ηλίας)
Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος
Διασκευή σεναρίου: Βασίλης Σπηλιόπουλος, ‘Αγγελος Χασάπογλου
Εκτέλεση παραγωγής: ‘Ανωση Α.Ε.