Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 015

ΚΑΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 15

Περιγραφή:
Ο Λάμπρος Φισφής, ο Δημήτρης Μακαλιάς, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ο Ζήσης Ρούμπος και ο Γιώργος Βαγιάτας παρουσιάζουν το τελευταίο και το πιο καυτό «Κάψε το Σενάριο» και ετοιμάζονται για καλοκαιρινές διακοπές.

Απολαύστε χωρίς ενοχές, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Βάλτο στο αθόρυβο»
Οι τρεις νικητές του μεγάλου διαδικτυακού διαγωνισμού αποθέωσης της λέξης «καλοκαίρι» ανεβαίνουν στη σκηνή και τραγουδούν με την ομάδα του «Κάψε το Σενάριο» το τραγούδι που δημιούργησαν!  Μια ωδή στο καλοκαίρι από καμένους!

«Tα μαντάτα»
Χαράτσια, τα δημοψηφίσματα, οι άδειες των ταξί και άλλα πολλά. O Λάμπρος Φισφής παρουσιάζει στο πιο τρελό δελτίο ειδήσεων τα σημαντικότερα γεγονότα της σεζόν. Καλεσμένοι στο στούντιο είναι ο Περικλής (Δημήτρης Μακαλιάς), ο Λεωνίδας ( Γιώργος Βαγιάτας), η Πυθία (Ιωάννα Τριανταφυλλίδου), ο Αρχιμήδης (Ζήσης Ρούμπος) και κάνουν τη δική τους κριτική για την κατάσταση στη σύγχρονη Ελλάδα.

«Ελλάδα εναντίον Γερμανίας»
Αυτοκριτική και αντικειμενικότητα μαζί – φάκελος παραλία. Τάπερ, κεφτεδάκια, σαμπρέλες, ομπρέλες, αντηλιακή προστασία, βουτιές, παιδάκια που φωνάζουν και το γνωστό «ρακετοφραπεδοτάβλι».

«Ελλάδα 2013»
Το 95% των Ελλήνων εργάζονται ως overqualified! Παρακολουθήστε σερβιτόρους-χρηματιστές, καθαρίστριες που μιλούν άπταιστα 5 ξένες γλώσσες και τυλιχτές σουβλακιών-hackers από το κοντινό μέλλον.

Συντελεστές:
Πρωταγωνιστούν:
Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Ζήσης Ρούμπος, Γιώργος Βαγιάτας.
Εκτέλεση Παραγωγής: On-Noir Productions