Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 013

ΚΑΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 13
Περιγραφή:

Η αφρόκρεμα του stand-up comedy! ‘Ενα special επεισόδιο με special καλεσμένους. Ο Γιάννης Σαρακατσάνης, η Μαρία Μπαλούτσου, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Γιώργος Χατζηπαύλου έρχονται στο στούντιο για να κάψουν ό,τι έχει μείνει!

Σε αυτήν την εκπομπή του «Κάψε το Σενάριο» θα παρακολουθήσουμε μεταξύ άλλων:

"Zapping"
‘Ολοι οι ηθοποιοί ανεβαίνουν στη σκηνή παίζοντας σκηνές από τις ταινίες Μονομάχος, Rockie, Allien και 91/2 Εβδομάδες. Η λέξι κλειδί που καθορίζει την πλοκή είναι… φακές. Αγωνία, υπερφυσικά φαινόμενα, ερωτισμός και πολύς σίδηρος!

"Μαντάτα"
Η ένωση παρουσιαστών ειδήσεων έκανε καταγγελίες για τον τρόπο που ο Λάμπρος Φισφής παρουσιάζει την επικαιρότητα. Γι’ αυτό, στο στούντιο έρχεται ένας βετεράνος παρουσιαστής (Δημήτρης Μακαλιάς) και δύο ειδικοί σχολιαστές (Γιάννης Σαρακατσάνης, Γιώργος Αγγελόπουλος) για να υποδείξουν το σωστό τρόπο που πρέπει να παρουσιάζονται οι ειδήσεις.  

"Καντάδα"
Η νεαρή φοιτήτρια Ελένη ακούει την πιο τρελή, ρομαντική, αυτοσχεδιαστική και όλο υπονοούμενα καντάδα σε ρυθμούς hip- hop.

Ανατρεπτικό χιούμορ, καυστική σάτιρα, γρήγοροι ρυθμοί και οι πιο αστείοι κωμικοί αυτοσχεδιασμοί. Με το «Κάψε το Σενάριο» θα λυθείς στα γέλια!

Συντελεστές:
Πρωταγωνιστούν:
Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Ζήσης Ρούμπος, Γιώργος Βαγιάτας.
Εκτέλεση Παραγωγής: On-Noir Productions