Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 009

ΚΑΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9

Περιγραφή:

Λίγες μέρες πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση των κομμάτων, η ομάδα του «Κάψε το Σενάριο» δίνει τη δική της προεκλογική μάχη. Ο Λάμπρος Φισφής, ο Δημήτρης Μακαλιάς, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ο Ζήσης Ρούμπος και ο Γιώργος Βαγιάτας δεν ξέρουν τι θα πει σενάριο αλλά έχουν πιάσει για τα καλά το νόημα των εκλογών.
Σε αυτήν την εκπομπή του «Κάψε το Σενάριο» θα παρακολουθήσουμε μεταξύ άλλων τα προεκλογικά σποτ των κομμάτων με μια διαφορετική ματιά.

Ακόμη:

«Μαντάτα»
Οι αρχηγοί των δύο μεγάλων κομμάτων (Ζήσης Ρούμπος, Δημήτρης Μακαλιάς) καλούνται στο στούντιο για να αναπτύξουν τις θέσεις και το όραμά τους. Το περίεργο είναι ότι μπορούν να διαφωνήσουν ακόμη κι όταν λένε τα ίδια.

«Αυστηρός Σκηνοθέτης»
Ο εγγονός προσπαθεί να αποτρέψει τους παππούδες του (Δημήτρη Μακαλιά, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου) από το να επαναλάβουν τα λάθη του παρελθόντος ψηφίζοντας τα ίδια άτομα. Ο σκηνοθέτης, Λάμπρος Φισφής, κατευθύνει την κουβέντα, μετά από υποδείξεις του κοινού, η οποία εξελίσσεται σε… θρίλερ.

«Ολυμπιακοί super extra special αγώνες»
Ο Δημήτρης Μακαλιάς είναι ο σχολιαστής στη σκληρή "πολιτική" αναμέτρηση της Βάνας Μπάρμπα (Ιωάννα Τριανταφυλλίδου) και του Ευάγγελου Βενιζέλου (Ζήσης Ρούμπος)… στο τύλιγμα του πιτόγυρου.

Ανατρεπτικό χιούμορ, καυστική σάτιρα, γρήγοροι ρυθμοί και οι πιο αστείοι κωμικοί αυτοσχεδιασμοί. Με το «Κάψε το Σενάριο» θα λυθείς στα γέλια!

Συντελεστές:
Πρωταγωνιστούν
: Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Ζήσης Ρούμπος, Γιώργος Βαγιάτας.
Εκτέλεση Παραγωγής: On-Noir Productions