Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 008

ΚΑΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8

Περιγραφή:

Ο Λάμπρος Φισφής, ο Δημήτρης Μακαλιάς, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ο Ζήσης Ρούμπος και ο Γιώργος Βαγιάτας δε ξέρουν τι θα πει σενάριο.
Σε αυτήν την εκπομπή του «Κάψε το Σενάριο» θα παρακολουθήσουμε μεταξύ άλλων:

"Ελλάδα εναντίον Γερμανίας"
Μήπως ήρθε η ώρα να φύγεις από το σπίτι των γονιών σου και να ανεξαρτητοποιηθείς;  Εάν είσαι από την Ελλάδα, μάλλον έχεις αργήσει 10 χρόνια. Αν είσαι από την Γερμανία, ίσα που πρόλαβες να βγάλεις τα σιδεράκια.

"Disco Αγγελιοφόροι"
Με χαρά παρουσιάζουμε τον κατάλληλο τρόπο που θα έπρεπε τα κακά μαντάτα να ανακοινώνονται. Πραγματικά, θα σε πείραζε το ίδιο αν σε απόλυαν, σε χώριζαν ή σου έκαναν έξωση και στο ανακοίνωναν με μια disco καντάδα μόνο για την πάρτη σου;  

"Τελευταία Λέξη"
Ο Πέτρος Κωστόπουλος (Ζήσης Ρούμπος) και ο Χάρης Χριστόπουλος( Γιώργος Βαγιάτας) λογομαχούν για το ποιος είναι ο καλύτερος εραστής μετά από τις προκλητικές δηλώσεις του τελευταίου περί πολλών κατακτήσεων. ‘Ενας θεατής από το κοινό συμπληρώνει την τελευταία λέξη κάθε πρότασης διαμορφώνοντας έναν ξεκαρδιστικό διάλογο.

Ανατρεπτικό χιούμορ, καυστική σάτιρα, γρήγοροι ρυθμοί και οι πιο αστείοι κωμικοί αυτοσχεδιασμοί. Με το «Κάψε το Σενάριο» θα λυθείς στα γέλια!

Συντελεστές:
Πρωταγωνιστούν
: Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Ζήσης Ρούμπος, Γιώργος Βαγιάτας.
Εκτέλεση Παραγωγής: On-Noir Productions