Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 004

Περιγραφή:

Ο Λάμπρος Φισφής, ο Δημήτρης Μακαλιάς, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ο Ζήσης Ρούμπος και ο Γιώργος Βαγιάτας καίνε οποιοδήποτε σενάριο και μας προσφέρουν μια διασκεδαστική βραδιά.Σε αυτήν την εκπομπή του «Κάψε το Σενάριο» θα παρακολουθήσουμε μεταξύ άλλων:

«Tα μαντάτα»:
Στο πιο «κουλό» δελτίο ειδήσεων από τον Λάμπρο Φισφή. Στο στούντιο υποδέχεται στο στούντιο ανθρώπους που λαμβάνουν επιδόματα-μαϊμού.

«Ραντεβού στα τυφλά»
Μια τυχερή από το κοινό θα βρεθεί στην ευχάριστη θέση να διαλέξει ανάμεσα από τα τρία διαγωνιζόμενα αγόρια. Ερωτήσεις αιχμηρές και απαντήσεις όλο υποσχέσεις και τρέλα. Πόσο εύκολα είναι να διαλέξεις ανάμεσα στον Michael Jackson, έναν Λαρισαίο και έναν τύπο που ζει στα θρυλικά ’90s;

«Ελλάδα εναντίον Γερμανίας»:
Αυτοκριτική και αντικειμενικότητα μαζί. Γερμανοί και ‘Ελληνες εν ώρα εργασίας. Πόσους πελάτες μπορεί να εξυπηρετήσει ένας Γερμανός και πόσους ένας ‘Ελληνας μέσα σ’ ένα οχτάωρο; Τελικά, το διάλειμμα πόσο διαρκεί;

Ανατρεπτικό χιούμορ, καυστική σάτιρα, γρήγοροι ρυθμοί και οι πιο αστείοι κωμικοί αυτοσχεδιασμοί. Με το «Κάψε το σενάριο» θα λυθείς στα γέλια!


Συντελεστές:
Πρωταγωνιστούν
: Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Ζήσης Ρούμπος, Γιώργος Βαγιάτας.
Εκτέλεση Παραγωγής: On-Noir Productions