Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 003

Περιγραφή:

Ο Λάμπρος Φισφής, ο Δημήτρης Μακαλιάς, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ο Ζήσης Ρούμπος και ο Γιώργος Βαγιάτας καίνε οποιοδήποτε σενάριο και μας προσφέρουν μια διασκεδαστική βραδιά.Σε αυτήν την εκπομπή του «Κάψε το Σενάριο» θα παρακολουθήσουμε μεταξύ άλλων:

«Tα μαντάτα»:
Στο πιο «κουλό» δελτίο ειδήσεων από τον Λάμπρο Φισφή. Στο στούντιο υποδέχεται το γιαούρτι (Ζήσης Ρούμπος) το οποίο μιλά για την πορεία του στις αρένες συναυλιακών χώρων και τη σχέση του με γνωστούς καλλιτέχνες. Ακόμη, σε αποκλειστικότητα ο επίτροπος (Δημήτηρης Μακαλιάς) που έχει οριστεί για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

«Ραντεβού στα τυφλά»
Μια τυχερή από το κοινό θα βρεθεί στην ευχάριστη θέση να διαλέξει ανάμεσα από τα τρία διαγωνιζόμενα αγόρια. Ερωτήσεις αιχμηρές και απαντήσεις όλο υποσχέσεις και τρέλα.

«Ελλάδα εναντίον Γερμανίας»:
Αυτοκριτική και αντικειμενικότητα μαζί. Γερμανοί και ‘Ελληνες εν δράσει. Πώς φλερτάρουν και ποιος έχει τις περισσότερες επιτυχίες στο «πέσιμο». Greek καμάκι ή γλώσσα του σώματος στα γερμανικά;

Σατυρικά video, εναλλακτικά δελτία ειδήσεων, παιχνίδια με το κοινό και άφθονο γέλιο, με το «Κάψε το σενάριο» θα λυθείς στα γέλια!


Συντελεστές:
Πρωταγωνιστούν
: Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Ζήσης Ρούμπος, Γιώργος Βαγιάτας.
Εκτέλεση Παραγωγής: On-Noir Productions