Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 002

Περιγραφή:

Ο Λάμπρος Φισφής, ο Δημήτρης Μακαλιάς, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ο Ζήσης Ρούμπος και ο Γιώργος Βαγιάτας καίνε οποιοδήποτε σενάριο και μας προσφέρουν μια διασκεδαστική βραδιά.
Σε αυτήν την εκπομπή του «Κάψε το Σενάριο» θα παρακολουθήσουμε μεταξύ άλλων:

«Tα μαντάτα»:
O Λάμπρος Φισφής παρουσιάζει το πιο τρελό δελτίο ειδήσεων. Καλεσμένος αυτή τη φορά είναι ο Ηλίας Ψινάκης (Δημήτρης Μακαλιάς), ο οποίος σχολιάζει με το δικό του τρόπο την επικαιρότητα και τα πολιτικά πρόσωπα. Ακόμη, η Τζούλια Αλεξανδράτου (Ιωάννα Τριανταφυλλίδου) ανακοινώνει τη σύσταση του κόμματός της.

«Θέατρο του παραλόγου»:
Ο Ζήσης Ρούμπος προσκαλεί κάποιον από το κοινό σε ένα παράλογο ταξίδι τουρκικής παραγωγής με πολύ δράμα, ίντριγκα και οικογενειακές συμφορές.

«Ελλάδα εναντίον Γερμανίας»:
Αυτοκριτική και αντικειμενικότητα μαζί. Γερμανοί και ‘Ελληνες σε ταβέρνες. Πόση ώρα απαιτείται για μια παραγγελία; Τι γίνεται όταν έρχεται ο λογαριασμός; Οι Γερμανοί βγάζουν κομπιουτεράκια για να χωρίσουν το μερίδιο που αναλογεί στον καθένα, ενώ οι ‘Ελληνες τσακώνονται για το ποιος θα πληρώσει. Χιουμοριστικά video παρουσιάζουν τις χαοτικές διαφορές των δύο λαών.

Σατυρικά video, εναλλακτικά δελτία ειδήσεων, παιχνίδια με το κοινό και άφθονο γέλιο, με το «Κάψε το σενάριο» θα λυθείς στα γέλια!

Συντελεστές:
Πρωταγωνιστούν
: Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Ζήσης Ρούμπος, Γιώργος Βαγιάτας.
Εκτέλεση Παραγωγής: On-Noir Productions