Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 001

Περιγραφη:
Ο Λάμπρος Φισφής, ο Δημήτρης Μακαλιάς, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ο Ζήσης Ρούμπος και ο Γιώργος Βαγιάτας καίνε οποιοδήποτε σενάριο και μας προσφέρουν μια διασκεδαστική βραδιά.
Οι ηθοποιοί παρουσιάζονται μπροστά σε ζωντανό κοινό και δημιουργούν επί τόπου ξεκαρδιστικούς αυτοσχεδιασμούς και κωμικά σκετς. Το κοινό στο στούντιο συμμετέχει ενεργά καθώς δίνει στους ηθοποιούς τα θέματα των αυτοσχεδιασμών με ατάκες ή ιδέες και λαμβάνει μέρος στη δράση. Η ομάδα του «Κάψε το Σενάριο» παρουσιάζει με τον δικό της τρόπο όλα τα παράδοξα της ελληνικής πραγματικότητας όπως αυτή τα αντιλαμβάνεται.

Στην εκπομπή αυτή του «Κάψε το Σενάριο» θα παρακολουθήσουμε μεταξύ άλλων:

«Tα μαντάτα»:
O Λάμπρος Φισφής παρουσιάζει το πιο τρελό δελτίο ειδήσεων, όπου o σουρεαλισμός δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα. Καλεσμένοι στο στούντιο είναι το Ευρώ (Ζήσης Ρούμπος) και η Δραχμή (Γιώργος Βαγιάτας) και μαζί περιγράφουν την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει.

«Ατάκες από την τσέπη»:
Ο Λάμπρος ζητά από το κοινό να φωνάξει γνωστές ατάκες του κινηματογράφου. Οι ατάκες γράφονται σε χαρτάκια και μοιράζονται σε δύο ηθοποιούς. Ο Δημήτρης Μακαλιάς και ο Γιώργος Βαγιάτας καλούνται να υποδυθούν έναν αστυνομικό και έναν διαδηλωτή και να χρησιμοποιούν στο διάλογό τους τις ατάκες του κοινού.

«Ελλάδα εναντίον Γερμανίας»:
Αυτοκριτική και αντικειμενικότητα μαζί. Πόσο συνεπείς είναι οι ‘Ελληνες στα ραντεβού τους; Οι Γερμανοί είναι τόσο αυστηροί; Στις κυλιόμενες σκάλες πρέπει να καθόμαστε αριστερά ή δεξιά τελικά; Χιουμοριστικά video παρουσιάζουν τις χαοτικές διαφορές των δύο λαών.

Σατυρικά video, εναλλακτικά δελτία ειδήσεων, παιχνίδια με το κοινό και άφθονο γέλιο. 
Με το «Κάψε το σενάριο» θα λυθείς στα γέλια!

Συντελεστές
Πρωταγωνιστούν: Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Ζήσης Ρούμπος, Γιώργος Βαγιάτας.
Εκτέλεση Παραγωγής: On-Noir Productions