Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 12

ΜΕ ΛΕΝΕ ΒΑΓΓΕΛΗ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 12
Περιγραφή:
Στη λίστα του Βαγγέλη υπάρχουν πολλές πράξεις για τις οποίες ντρέπεται. Μια από αυτές είναι η κλοπή της Καντίνας του Παππού, της πιο καλής καντίνας για σάντουιτς στην περιοχή. Την έκλεψε και την έκρυψε μαζί με τον Ιορδάνη για 200 ευρώ που τους έδωσε ο ιδιοκτήτης ενός φαστφούντ που ήθελε την πελατεία. Ο Βαγγέλης δίνει ξανά την καντίνα στον παππού προκειμένου να διορθωθεί η παλιά αδικία και σιγά σιγά οι πελάτες επιστρέφουν. Ο ιδιοκτήτης του φαστφούντ ενοχλείται και, για να μη χάσει την πελατεία του, πληρώνει ξανά τον Ιορδάνη να κάψει την καντίνα. Ο Βαγγέλης εξοργίζεται και αποφασίζει να διεκδικήσει αποζημίωση για λογαριασμό του παππού. ‘Ομως είναι και ο ίδιος μπλεγμένος και αυτό περιπλέκει την κατάσταση…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (Βαγγέλης), Μάκης Παπαδημητρίου (Μπίλυ), Κλέλια Ρένεση (Ζήνα), ‘Αννα Δημητρίεβιτς (Νατάσσα), Μιχάλης Αφολαγιάν (Θανάσης)
Εκτακτη συμμετοχη: Γιάννης Τσιμιτσέλης(Τζόρνταν), Μάνος Κανναβός(Μήτσος Σαλευρής), Χρήστος Τριπόδης(ιδιοκτήτης "Turbo Mam"), Θανάσης Νάκος(παππούς), Χριστιάννα Δάρρα(γραμματέας εταιρίας), Γιάνννης Ζαραφωνίτης(υπεύθυνος εταιρίας), Μανώλης Γιακουμάκης(αφεντικό Χρηστόπουλος), Βιβή Νικολάου(κυρία)
Διασκευή σεναρίου: Αποστόλης Τσαούσογλου
Σκηνοθεσία: Στέφανος Μπλάτσος
Εκτέλεση Παραγωγής: J.K. Productions