Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 1

Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ 592€

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1ο
Η προσπάθεια μετράει

Περίληψη: Μια παρέα πέντε φίλων, χαρακτηριστικά παραδείγματα της Γενιάς των 592€ έχουν επιλεγεί για να συμμετάσχουν σ’ ένα ντοκιμαντέρ με τον… ευφάνταστο τίτλο «Η Γενιά των 592€», που μας αφηγείται τις συναρπαστικές τους περιπέτειες! Ο Αλέξης, ένας ρομαντικός χαμηλόμισθος διαφημιστής πάσχει από χρόνιο έρωτα για την κολλητή του Κατερίνα και παλεύει να εκδηλώσει τα αισθήματά του πριν περάσει στην φάση «Σε βλέπω σαν αδελφό». Η Κατερίνα από την άλλη, άρτι αφιχθείσα από το εξωτερικό με σπουδές νομικής, αντιμετωπίζει την ελληνική γραφειοκρατία για να αναγνωρίσει τα διπλώματά της. Ο Χαραλάμπης, ξάδελφος της Κατερίνας, γνήσιο δείγμα ανθρώπου που ζει στη στιγμή, ασχολείται με το πολύ σημαντικό ζήτημα της εύρεσης χώρου για την ολοκλήρωση της σεξουαλικής του σχέσης με μια κοπέλα. Ο Σταύρος, μια ψυχαναγκαστική ιδιοφυΐα και το τρίτο αγόρι της παρέας, περνάει το χρόνο του προσπαθώντας να κάνει τον κόσμο καλύτερο… αρχίζοντας με το χαρτί τουαλέτας. Τέλος, η Ιωάννα, η Κύπρια της παρέας, έρχεται προ εκπλήξεως όταν ένα μπέρδεμα με τις αγγελίες την οδηγεί σε μια πιο «κινηματογραφική» καριέρα…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Θοδωρής Αντωνιάδης (Σταύρος), Κωνσταντίνος Γαβαλάς (Χαραλάμπης), ‘Ανδρη Θεοδότου (Ιωάννα), Δημήτρης Μακαλιάς (Αλέξης), Ιωάννα Τριανταφυλλίδου (Κατερίνα), Λευτέρης Ελευθερίου (Μίρι)
Παίζουν: Μέλπω Κωστή (Αντιγόνη), Μάκης Αρβανιτάκης (Νίκος), Θέμης Μάνεσης (Μήτσος), Βενετία Κόντου (Καίτη)
Special guests: Σπύρος Παπαδόπουλος (Παραγωγός), Γεράσιμος Γεννατάς (Σκηνοθέτης), Πιέρρος Ανδρακάκος (Σκηνοθέτης), Γιώργος Ψυχογιός (Στέλιος)

Σενάριο: Λάμπρος Φισφής
Σκηνοθεσία: Γιάννης Λαπατάς
Εκτέλεση Παραγωγής: on – noir A.E.