Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 195

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 195

Περίληψη:   Ο Τζώρτζης αγχώνεται με την προοπτική να πιάσει δουλεία στην έπαυλη και η Ξένια προσπαθεί να τον πείσει να ξεπεράσει τους δισταγμούς του. Η Ντορίτα επισημαίνει στην Ελπίδα ότι ο Γιάννης θα είναι εμπόδιο στη σχέση της με το Χάρη. Ο Στάθης ανησυχεί για τη θέση του λόγω της επιστροφής του Φάνη στην εταιρία. Η Ξένια μαθαίνει ότι η Ελπίδα την «κάρφωσε» στο Τζώρτζη και ψάχνει έξαλλη να την βρει για να την εκδικηθεί.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Με την Κάτια Δανδουλάκη, στο ρόλο της Κάτιας
και τους (αλφαβητικά): ‘Οθωνα Μεταξά (Στέφανος), Αθηνά Οικονομάκου (Ξένια), Μάνο Παπαγιάννη (Χάρης), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Ελπίδα)
Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Κώστας Αποστολάκης (Μάνος), Βασίλης Κούκουρας (Μιχάλης), Κώστας Κρομμύδας (Σωτήρης), Ασπασία Μηλιαράκη (Αμάντα), Νίκη Παλληκαράκη (Βάσω), Κατερίνα Σαβράνη (Βιβή), Οδυσσέας Σταμούλης (Ηλίας), Βαλέρια Χριστοδουλίδου (‘Ελενα), Δώρα Χρυσικού (Μαίρη)
Στο ρόλο της Σοφίας η Μαίρη Βιδάλη
Στο ρόλο του Δρ. Ανδρόνικου, ο Μιχάλης Μητρούσης
Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Πάνος Βλάχος (Τζώρτζης), Μαρία Ιωάννου (Μελίνα), Παρασκευή Κατσάνη (Τόνια), Μιχάλης Μαρκάτης (Στάθης), Ευγενία Παναγοπούλου (Ντορίτα), Ορφέας Παπαδόπουλος (Φάνης), Εύα Πετρίδη (Θάλεια), ‘Εφη Ρευματά (Ζέτα), Νταίζη Σεμπεκοπούλου (Φωτεινή), Ορέστης Τρίκας (Νικόλας).

Διασκευή σεναρίου: Γιώργος Χρυσοβιτσάνος
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης, Θανάσης Ιατρίδης, Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση παραγωγής: ΑΝΩΣΗ