Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 190

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 190

Περίληψη: Ο Χάρης παρηγορεί τον Γιάννη και  του προτείνει να μείνουν μαζί. Η Ελπίδα του συμπαραστέκεται και συγκρούεται με τη Νάνσυ που ζηλεύει.Η Σοφία προσλαμβάνεται να μένει μόνιμα δίπλα στην Κάτια για να την προσέχει. Ο Φάνης της λέει να μην την αφήνει στιγμή μόνη της γιατί κινδυνεύει. Ο σοφέρ παραιτείται και η Ξένια βρίσκει την ευκαιρία να βάλει τον Τζώρτζη μέσα στην έπαυλη στην θέση του. Η Μαίρη, η Βιβή και η Ζέτα παρηγορούν την Μελίνα, που ανακάλυψε ότι ο Στάθης την απατούσε με πολλές συντρόφους…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Με την Κάτια Δανδουλάκη, στο ρόλο της Κάτιας
και τους (αλφαβητικά): ‘Οθωνα Μεταξά (Στέφανος), Αθηνά Οικονομάκου (Ξένια), Μάνο Παπαγιάννη (Χάρης), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Ελπίδα)
Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Κώστας Αποστολάκης (Μάνος), Βασίλης Κούκουρας (Μιχάλης), Κώστας Κρομμύδας (Σωτήρης), Ασπασία Μηλιαράκη (Αμάντα), Νίκη Παλληκαράκη (Βάσω), Κατερίνα Σαβράνη (Βιβή), Οδυσσέας Σταμούλης (Ηλίας), Βαλέρια Χριστοδουλίδου (‘Ελενα), Δώρα Χρυσικού (Μαίρη)
Στο ρόλο της Σοφίας η Μαίρη Βιδάλη
Στο ρόλο του Δρ. Ανδρόνικου, ο Μιχάλης Μητρούσης
Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Πάνος Βλάχος (Τζώρτζης), Μαρία Ιωάννου (Μελίνα), Παρασκευή Κατσάνη (Τόνια), Μιχάλης Μαρκάτης (Στάθης), Ευγενία Παναγοπούλου (Ντορίτα), Ορφέας Παπαδόπουλος (Φάνης), Εύα Πετρίδη (Θάλεια), ‘Εφη Ρευματά (Ζέτα), Νταίζη Σεμπεκοπούλου (Φωτεινή), Ορέστης Τρίκας (Νικόλας).
Στο ρόλο της Σοφίας η Μαίρη Βιδάλη

Διασκευή σεναρίου: Γιώργος Χρυσοβιτσάνος
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης, Θανάσης Ιατρίδης, Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση παραγωγής: ΑΝΩΣΗ