Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 187

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 187

Περίληψη: Η Βάσω τηλεφωνεί στην Ξένια και την πιέζει να βρεθούν. Εκείνη δέχεται απρόθυμα. Ο Νικόλας λέει στη Ντορίτα και την Ελπίδα τις υποψίες του Φάνη για ανάμειξη της Ξένιας στο ατύχημα της Κάτιας. Η Ελπίδα υπερασπίζεται σθεναρά την Ξένια. Την ίδια ώρα, η Ξένια αποπειράται να σκοτώσει την Κάτια στο νοσοκομείο… Η Κατερίνα παρακαλεί τον Χάρη να προσέχει τον ανιψιό του όσο αυτή θα λείπει σε ταξίδι στο εξωτερικό. Ο Φάνης κανονίζει με τον Στέφανο να μεταφερθεί η Κάτια στην έπαυλη.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Με την Κάτια Δανδουλάκη, στο ρόλο της Κάτιας
και τους (αλφαβητικά): ‘Οθωνα Μεταξά (Στέφανος), Αθηνά Οικονομάκου (Ξένια), Μάνο Παπαγιάννη (Χάρης), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Ελπίδα)
Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Κώστας Αποστολάκης (Μάνος), Βασίλης Κούκουρας (Μιχάλης), Κώστας Κρομμύδας (Σωτήρης), Ασπασία Μηλιαράκη (Αμάντα), Νίκη Παλληκαράκη (Βάσω), Κατερίνα Σαβράνη (Βιβή), Οδυσσέας Σταμούλης (Ηλίας), Βαλέρια Χριστοδουλίδου (‘Ελενα), Δώρα Χρυσικού (Μαίρη).
Στο ρόλο του Δρ. Ανδρόνικου, ο Μιχάλης Μητρούσης
Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Πάνος Βλάχος (Τζώρτζης), Μαρία Ιωάννου (Μελίνα), Παρασκευή Κατσάνη (Τόνια), Μιχάλης Μαρκάτης (Στάθης), Ευγενία Παναγοπούλου (Ντορίτα), Ορφέας Παπαδόπουλος (Φάνης), Εύα Πετρίδη (Θάλεια), ‘Εφη Ρευματά (Ζέτα), Νταίζη Σεμπεκοπούλου (Φωτεινή), Ορέστης Τρίκας (Νικόλας).

Διασκευή σεναρίου: Γιώργος Χρυσοβιτσάνος
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης, Θανάσης Ιατρίδης, Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση παραγωγής: ΑΝΩΣΗ