Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 171

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Επεισόδιο 171

Περίληψη:    Το παρελθόν του Χάρη δρα καταλυτικά στην προσπάθειά του να προσεγγίσει την Ελπίδα. Ο Στέφανος αποδέχεται πως δεν είναι ερωτευμένος με την Ξένια και βρίσκεται σε δίλημμα για το αν θα της το πει. Αντίθετα ο Στάθης και η Αμάντα δένονται όλο και περισσότερο  και διαπιστώνουν πως αυτό που τους ενώνει είναι ισχυρότερο απ’ ό,τι νόμιζαν. Η προσπάθεια συμφιλίωσης του Μάνου και του Ηλία αποτυγχάνει, αποδεικνύοντας ότι τα λάθη του παρελθόντος δεν ξεχνιούνται εύκολα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Με την Κάτια Δανδουλάκη, στο ρόλο της Κάτιας
και τους (αλφαβητικά): ‘Οθωνα Μεταξά (Στέφανος), Αθηνά Οικονομάκου (Ξένια), Μάνο Παπαγιάννη (Χάρης), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Ελπίδα)
Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Κώστας Αποστολάκης (Μάνος), Βασίλης Κούκουρας (Μιχάλης), Κώστας Κρομμύδας (Σωτήρης), Ασπασία Μηλιαράκη (Αμάντα), Νίκη Παλληκαράκη (Βάσω), Κατερίνα Σαβράνη (Βιβή), Οδυσσέας Σταμούλης (Ηλίας), Βαλέρια Χριστοδουλίδου (‘Ελενα), Δώρα Χρυσικού (Μαίρη).
Στο ρόλο του Δρ. Ανδρόνικου, ο Μιχάλης Μητρούσης
Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Πάνος Βλάχος (Τζώρτζης), Μαρία Ιωάννου (Μελίνα), Παρασκευή Κατσάνη (Τόνια), Μιχάλης Μαρκάτης (Στάθης), Ευγενία Παναγοπούλου (Ντορίτα), Ορφέας Παπαδόπουλος (Φάνης), Εύα Πετρίδη (Θάλεια), ‘Εφη Ρευματά (Ζέτα), Νταίζη Σεμπεκοπούλου (Φωτεινή), Ορέστης Τρίκας (Νικόλας).

Διασκευή σεναρίου: Γιώργος Χρυσοβιτσάνος
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης, Θανάσης Ιατρίδης, Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση παραγωγής: ΑΝΩΣΗ