Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 169

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Επεισόδιο 169

Περίληψη: H Κάτια επιμένει να γνωρίσει τον παραχαράκτη, παρά τις προσπάθειες της Ξένιας να της αλλάξει γνώμη. Ο Σωτήρης αγοράζει σπίτι για να μένει με την Τόνια. Η Νάνσυ προσπαθεί να μάθει από τον Χάρη αν τρέχει κάτι ανάμεσα σε αυτόν και στην Ελπίδα. Η Θάλεια ζητάει από τον Στέφανο να την καλύψει, για να μπορέσει να βγει με τον Γιάννη. Εκείνος συμφωνεί, αλλά της βάζει όρο να πάει και ο ίδιος μαζί τους…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Με την Κάτια Δανδουλάκη, στο ρόλο της Κάτιας
και τους (αλφαβητικά): ‘Οθωνα Μεταξά (Στέφανος), Αθηνά Οικονομάκου (Ξένια), Μάνο Παπαγιάννη (Χάρης), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Ελπίδα)
Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Κώστας Αποστολάκης (Μάνος), Βασίλης Κούκουρας (Μιχάλης), Κώστας Κρομμύδας (Σωτήρης), Ασπασία Μηλιαράκη (Αμάντα), Νίκη Παλληκαράκη (Βάσω), Κατερίνα Σαβράνη (Βιβή), Οδυσσέας Σταμούλης (Ηλίας), Βαλέρια Χριστοδουλίδου (‘Ελενα), Δώρα Χρυσικού (Μαίρη).
Στο ρόλο του Δρ. Ανδρόνικου, ο Μιχάλης Μητρούσης
Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Πάνος Βλάχος (Τζώρτζης), Μαρία Ιωάννου (Μελίνα), Παρασκευή Κατσάνη (Τόνια), Μιχάλης Μαρκάτης (Στάθης), Ευγενία Παναγοπούλου (Ντορίτα), Ορφέας Παπαδόπουλος (Φάνης), Εύα Πετρίδη (Θάλεια), ‘Εφη Ρευματά (Ζέτα), Νταίζη Σεμπεκοπούλου (Φωτεινή), Ορέστης Τρίκας (Νικόλας).

Διασκευή σεναρίου: Γιώργος Χρυσοβιτσάνος
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης, Θανάσης Ιατρίδης, Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση παραγωγής: ΑΝΩΣΗ