Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 161

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Επεισόδιο 161

Περίληψη:    Η Ελπίδα αποκαλύπτει στη Ντορίτα την ερωτική εξομολόγηση που της έκανε ο Χάρης. Η ‘Ελενα κατηγορεί την Ξένια στην Κάτια, η οποία έχει αρχίσει να χάνει την εμπιστοσύνη για την εγγονή της. Η Βιβή με τον Μιχάλη έρχονται πιο κοντά, όταν αποφασίζουν να συνεργαστούν για το θέμα της Θάλειας και του Γιάννη. Η Κάτια μαθαίνει από τον δικηγόρο της τα καλά νέα. Το πιστοποιητικό που βρέθηκε στο ορφανοτροφείο αποδείχθηκε τελικά γνήσιο και θα αποφυλακιστεί.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Με την Κάτια Δανδουλάκη, στο ρόλο της Κάτιας
και τους (αλφαβητικά): ‘Οθωνα Μεταξά (Στέφανος), Αθηνά Οικονομάκου (Ξένια), Μάνο Παπαγιάννη (Χάρης), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Ελπίδα)
Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Κώστας Αποστολάκης (Μάνος), Βασίλης Κούκουρας (Μιχάλης), Κώστας Κρομμύδας (Σωτήρης), Ασπασία Μηλιαράκη (Αμάντα), Νίκη Παλληκαράκη (Βάσω), Κατερίνα Σαβράνη (Βιβή), Οδυσσέας Σταμούλης (Ηλίας), Βαλέρια Χριστοδουλίδου (‘Ελενα), Δώρα Χρυσικού (Μαίρη).
Στο ρόλο του Δρ. Ανδρόνικου, ο Μιχάλης Μητρούσης
Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Πάνος Βλάχος (Τζώρτζης), Μαρία Ιωάννου (Μελίνα), Παρασκευή Κατσάνη (Τόνια), Μιχάλης Μαρκάτης (Στάθης), Ευγενία Παναγοπούλου (Ντορίτα), Ορφέας Παπαδόπουλος (Φάνης), Εύα Πετρίδη (Θάλεια), ‘Εφη Ρευματά (Ζέτα), Νταίζη Σεμπεκοπούλου (Φωτεινή), Ορέστης Τρίκας (Νικόλας).

Διασκευή σεναρίου: Γιώργος Χρυσοβιτσάνος
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης, Θανάσης Ιατρίδης, Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση παραγωγής: ΑΝΩΣΗ