Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 151

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Επεισόδιο 151

Περίληψη:   Η Ξένια αρχίζει την επίδειξη δύναμης στην εταιρία και συγκρούεται με το Στάθη. Η Ντορίτα είναι καταρρακωμένη απ’ το χωρισμό της με το Νικόλα. Η Κάτια ξαναεπικοινωνεί με τον άγνωστο άντρα από το παρελθόν της. Ο Τζώρτζης πηγαίνει στο Ναύπλιο για να στήσει το κόλπο που σχεδίασαν με την Ξένια. Εν τω μεταξύ, η αστυνομία ειδοποιείται να κάνει έρευνα στο ορφανοτροφείο για να βρεθεί το χαμένο έγγραφο.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Με την Κάτια Δανδουλάκη, στο ρόλο της Κάτιας
και τους (αλφαβητικά): ‘Οθωνα Μεταξά (Στέφανος), Αθηνά Οικονομάκου (Ξένια), Μάνο Παπαγιάννη (Χάρης), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Ελπίδα)
Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Κώστας Αποστολάκης (Μάνος), Βασίλης Κούκουρας (Μιχάλης), Κώστας Κρομμύδας (Σωτήρης), Ασπασία Μηλιαράκη (Αμάντα), Νίκη Παλληκαράκη (Βάσω), Κατερίνα Σαβράνη (Βιβή), Οδυσσέας Σταμούλης (Ηλίας), Βαλέρια Χριστοδουλίδου (‘Ελενα), Δώρα Χρυσικού (Μαίρη).
Στο ρόλο του Δρ. Ανδρόνικου, ο Μιχάλης Μητρούσης
Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Πάνος Βλάχος (Τζώρτζης), Μαρία Ιωάννου (Μελίνα), Παρασκευή Κατσάνη (Τόνια), Μιχάλης Μαρκάτης (Στάθης), Ευγενία Παναγοπούλου (Ντορίτα), Ορφέας Παπαδόπουλος (Φάνης), Εύα Πετρίδη (Θάλεια), ‘Εφη Ρευματά (Ζέτα), Νταίζη Σεμπεκοπούλου (Φωτεινή), Ορέστης Τρίκας (Νικόλας).

Διασκευή σεναρίου: Γιώργος Χρυσοβιτσάνος
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης, Θανάσης Ιατρίδης, Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση παραγωγής: ΑΝΩΣΗ