Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 135

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Επεισόδιο 135

Περίληψη: Η Κάτια αποφασίζει να προστατέψει το Μάνο και να πάρει όλη την ευθύνη για την αρπαγή του παιδιού. Ο Μάνος το αρνείται κατηγορηματικά. Ο Ανδρόνικος πείθει τον Στέφανο να συγχωρήσει την Ελπίδα και να την βοηθήσει  να βρει τους γονείς της. Οι ανακρίσεις για την υπόθεση της απαγωγής της Ξένιας συνεχίζονται, ενώ η ίδια -όπως και ο Στάθης-  προσπαθεί να επωφεληθεί, κερδίζοντας τη θέση της Κάτιας στην εταιρεία. Η  Ελπίδα κερδίζει την υποτροφία και το ενδιαφέρον του Χάρη.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Με την Κάτια Δανδουλάκη, στο ρόλο της Κάτιας
και τους (αλφαβητικά): ‘Οθωνα Μεταξά (Στέφανος), Αθηνά Οικονομάκου (Ξένια), Μάνο Παπαγιάννη (Χάρης), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Ελπίδα)
Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Κώστας Αποστολάκης (Μάνος), Βασίλης Κούκουρας (Μιχάλης), Κώστας Κρομμύδας (Σωτήρης), Ασπασία Μηλιαράκη (Αμάντα), Νίκη Παλληκαράκη (Βάσω), Κατερίνα Σαβράνη (Βιβή), Οδυσσέας Σταμούλης (Ηλίας), Βαλέρια Χριστοδουλίδου (‘Ελενα), Δώρα Χρυσικού (Μαίρη).
Στο ρόλο του Δρ. Ανδρόνικου, ο Μιχάλης Μητρούσης
Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Πάνος Βλάχος (Τζώρτζης), Μαρία Ιωάννου (Μελίνα), Παρασκευή Κατσάνη (Τόνια), Μιχάλης Μαρκάτης (Στάθης), Ευγενία Παναγοπούλου (Ντορίτα), Ορφέας Παπαδόπουλος (Φάνης), Εύα Πετρίδη (Θάλεια), ‘Εφη Ρευματά (Ζέτα), Νταίζη Σεμπεκοπούλου (Φωτεινή), Ορέστης Τρίκας (Νικόλας).

Διασκευή σεναρίου: Γιώργος Χρυσοβιτσάνος
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης, Θανάσης Ιατρίδης, Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση παραγωγής: ΑΝΩΣΗ