Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 129

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Επεισόδιο 129

Περίληψη:   Η Ξένια, που υπονόμευσε τον Μάνο, έχει λόγους να φοβάται και το Στάθη από τη στιγμή που την έχει δει με το Τζώρτζη και την απειλεί ότι μπορεί να μιλήσει. Ο Νικόλας πλησιάζει πάλι την Ντορίτα που έχει πέσει σε κατάθλιψη μετά τον τσακωμό τους και η ‘Ελενα συναντά τη Λίλιαν πιστεύοντας πως είναι η κατάλληλη για να βοηθήσει το Φάνη να ξεπεράσει την Τόνια. Η Βάσω και ο Ηλίας ψάχνουν στο παρελθόν, για να αποδείξουν την αρπαγή της κόρης τους από την Κάτια και τον Μάνο.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Με την Κάτια Δανδουλάκη, στο ρόλο της Κάτιας
και τους (αλφαβητικά): ‘Οθωνα Μεταξά (Στέφανος), Αθηνά Οικονομάκου (Ξένια), Μάνο Παπαγιάννη (Χάρης), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Ελπίδα)
Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Κώστας Αποστολάκης (Μάνος), Βασίλης Κούκουρας (Μιχάλης), Κώστας Κρομμύδας (Σωτήρης), Ασπασία Μηλιαράκη (Αμάντα), Νίκη Παλληκαράκη (Βάσω), Κατερίνα Σαβράνη (Βιβή), Οδυσσέας Σταμούλης (Ηλίας), Βαλέρια Χριστοδουλίδου (‘Ελενα), Δώρα Χρυσικού (Μαίρη).
Στο ρόλο του Δρ. Ανδρόνικου, ο Μιχάλης Μητρούσης
Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Πάνος Βλάχος (Τζώρτζης), Μαρία Ιωάννου (Μελίνα), Παρασκευή Κατσάνη (Τόνια), Μιχάλης Μαρκάτης (Στάθης), Ευγενία Παναγοπούλου (Ντορίτα), Ορφέας Παπαδόπουλος (Φάνης), Εύα Πετρίδη (Θάλεια), ‘Εφη Ρευματά (Ζέτα), Νταίζη Σεμπεκοπούλου (Φωτεινή), Ορέστης Τρίκας (Νικόλας).

Διασκευή σεναρίου: Γιώργος Χρυσοβιτσάνος
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης, Θανάσης Ιατρίδης, Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση παραγωγής: ΑΝΩΣΗ