Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 121

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Επεισόδιο 121

Περίληψη:  Ο Μάνος και η Μαίρη παρασύρονται από το πάθος τους και καταλήγουν σε ξενοδοχείο. Η ‘Ελενα που υποψιάζεται ότι την απατά, μιλάει στην Κάτια. Αυτή την καθησυχάζει. Ο Τζώρτζης συνεχίζει να παρακολουθεί τη Ντορίτα και τον Νικόλα στην Σύρο. Η Ξένια αποκαλύπτει την σχέση της με τον Στέφανο στην Κάτια, ενώ η Ελπίδα μετά από καιρό ξαναχτυπάει το κουδούνι της Βάσως.  Στο μεταξύ, η Μαίρη μαθαίνει τις υποψίες της Κάτιας για τη σχέση της με το Μάνο και πανικοβάλλεται. 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Με την Κάτια Δανδουλάκη, στο ρόλο της Κάτιας
και τους (αλφαβητικά): ‘Οθωνα Μεταξά (Στέφανος), Αθηνά Οικονομάκου (Ξένια), Μάνο Παπαγιάννη (Χάρης), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Ελπίδα)
Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Κώστας Αποστολάκης (Μάνος), Βασίλης Κούκουρας (Μιχάλης), Κώστας Κρομμύδας (Σωτήρης), Ασπασία Μηλιαράκη (Αμάντα), Νίκη Παλληκαράκη (Βάσω), Κατερίνα Σαβράνη (Βιβή), Οδυσσέας Σταμούλης (Ηλίας), Βαλέρια Χριστοδουλίδου (‘Ελενα), Δώρα Χρυσικού (Μαίρη).
Στο ρόλο του Δρ. Ανδρόνικου, ο Μιχάλης Μητρούσης
Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Πάνος Βλάχος (Τζώρτζης), Μαρία Ιωάννου (Μελίνα), Παρασκευή Κατσάνη (Τόνια), Μιχάλης Μαρκάτης (Στάθης), Ευγενία Παναγοπούλου (Ντορίτα), Ορφέας Παπαδόπουλος (Φάνης), Εύα Πετρίδη (Θάλεια), ‘Εφη Ρευματά (Ζέτα), Νταίζη Σεμπεκοπούλου (Φωτεινή), Ορέστης Τρίκας (Νικόλας).

Διασκευή σεναρίου: Γιώργος Χρυσοβιτσάνος
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης, Θανάσης Ιατρίδης, Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση παραγωγής: ΑΝΩΣΗ