Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 114

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Επεισόδιο 114

Περίληψη:   Η Ελπίδα και ο Χάρης βγαίνουν. Αυτός την παρηγορεί για την Ξένια και βρίσκει την ευκαιρία να της εκδηλώσει τον έρωτά του. Ο Μάνος και η Μαίρη, ξεπερνώντας κάποιες αναστολές, έρχονται πιο κοντά… Η Ξένια πιστεύοντας ότι η Βάσω μίλησε στην Ελπίδα, γι’ αυτήν και τον Στέφανο, έρχεται σε ρήξη μαζί της και φεύγει από το σπίτι. Ο Φάνης βγαίνει από το νοσοκομείο. Στο πλευρό του χαρούμενοι οι γονείς του και η Κάτια.  

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Με την Κάτια Δανδουλάκη, στο ρόλο της Κάτιας
και τους (αλφαβητικά): ‘Οθωνα Μεταξά (Στέφανος), Αθηνά Οικονομάκου (Ξένια), Μάνο Παπαγιάννη (Χάρης), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Ελπίδα)
Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Κώστας Αποστολάκης (Μάνος), Βασίλης Κούκουρας (Μιχάλης), Κώστας Κρομμύδας (Σωτήρης), Ασπασία Μηλιαράκη (Αμάντα), Νίκη Παλληκαράκη (Βάσω), Κατερίνα Σαβράνη (Βιβή), Οδυσσέας Σταμούλης (Ηλίας), Βαλέρια Χριστοδουλίδου (‘Ελενα), Δώρα Χρυσικού (Μαίρη).
Στο ρόλο του Δρ. Ανδρόνικου, ο Μιχάλης Μητρούσης
Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Πάνος Βλάχος (Τζώρτζης), Μαρία Ιωάννου (Μελίνα), Παρασκευή Κατσάνη (Τόνια), Μιχάλης Μαρκάτης (Στάθης), Ευγενία Παναγοπούλου (Ντορίτα), Ορφέας Παπαδόπουλος (Φάνης), Εύα Πετρίδη (Θάλεια), ‘Εφη Ρευματά (Ζέτα), Νταίζη Σεμπεκοπούλου (Φωτεινή), Ορέστης Τρίκας (Νικόλας).

Διασκευή σεναρίου: Γιώργος Χρυσοβιτσάνος
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης, Θανάσης Ιατρίδης, Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση παραγωγής: ΑΝΩΣΗ