Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 102

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Επεισόδιο 102ο

Περίληψη:   Η Αμάντα, παραμονές του γάμου της με τον Μιχάλη, παθαίνει ένα «νυφιάτικο ατύχημα». Αιτία και πάλι η Βιβή. Ο Τζώρτζης εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά στην Ξένια και την Βάσω. ‘Οταν φεύγει η Βάσω, ο Τζώρτζης απειλεί ανοιχτά την Ξένια, αναγκάζοντάς την να εκβιάσει με την σειρά της την ‘Ελενα για να της πάρει και άλλα χρήματα. Στο εστιατόριο του Κώστα, η κόντρα του Χάρη και της Νάνσυς είναι εμφανής, ενώ η Ντορίτα ανακρίνει την Μαίρη σχετικά με την σχέση της με τον Μάνο.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Με την Κάτια Δανδουλάκη, στο ρόλο της Κάτιας
και τους (αλφαβητικά): ‘Οθωνα Μεταξά (Στέφανος), Αθηνά Οικονομάκου (Ξένια), Μάνο Παπαγιάννη (Χάρης), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Ελπίδα)
Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Κώστας Αποστολάκης (Μάνος), Βασίλης Κούκουρας (Μιχάλης), Κώστας Κρομμύδας (Σωτήρης), Ασπασία Μηλιαράκη (Αμάντα), Νίκη Παλληκαράκη (Βάσω), Κατερίνα Σαβράνη (Βιβή), Οδυσσέας Σταμούλης (Ηλίας), Βαλέρια Χριστοδουλίδου (‘Ελενα), Δώρα Χρυσικού (Μαίρη).
Στο ρόλο του Δρ. Ανδρόνικου, ο Μιχάλης Μητρούσης
Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Πάνος Βλάχος (Τζώρτζης), Μαρία Ιωάννου (Μελίνα), Παρασκευή Κατσάνη (Τόνια), Μιχάλης Μαρκάτης (Στάθης), Ευγενία Παναγοπούλου (Ντορίτα), Ορφέας Παπαδόπουλος (Φάνης), Εύα Πετρίδη (Θάλεια), ‘Εφη Ρευματά (Ζέτα), Νταίζη Σεμπεκοπούλου (Φωτεινή), Ορέστης Τρίκας (Νικόλας).

Διασκευή σεναρίου: Γιώργος Χρυσοβιτσάνος
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης, Θανάσης Ιατρίδης, Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση παραγωγής: ΑΝΩΣΗ