Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 101

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Επεισόδιο 101ο

Περίληψη:   Ο Χάρης έρχεται σε κόντρα με τη Νάνσυ, κόρη του νέου αφεντικού του, για την επιλογή του προσωπικού στο νέο ρεστοράν. Ο Στέφανος με την Ξένια βγαίνουν για φαγητό. Αυτή καταφέρνει να τον γοητεύσει. Στο μεταξύ, η Ελπίδα περνάει δύσκολες ώρες. Κοντά της η Ντορίτα με τον Νικόλα που της συμπαραστέκονται. Ο Μάνος επιχειρεί να πλησιάσει τον Ηλία, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η Τόνια απογοητεύεται από την στάση που κρατούν απέναντί της η Κάτια και η ‘Ελενα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Με την Κάτια Δανδουλάκη, στο ρόλο της Κάτιας
και τους (αλφαβητικά): ‘Οθωνα Μεταξά (Στέφανος), Αθηνά Οικονομάκου (Ξένια), Μάνο Παπαγιάννη (Χάρης), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Ελπίδα)
Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Κώστας Αποστολάκης (Μάνος), Βασίλης Κούκουρας (Μιχάλης), Κώστας Κρομμύδας (Σωτήρης), Ασπασία Μηλιαράκη (Αμάντα), Νίκη Παλληκαράκη (Βάσω), Κατερίνα Σαβράνη (Βιβή), Οδυσσέας Σταμούλης (Ηλίας), Βαλέρια Χριστοδουλίδου (‘Ελενα), Δώρα Χρυσικού (Μαίρη).
Στο ρόλο του Δρ. Ανδρόνικου, ο Μιχάλης Μητρούσης
Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Πάνος Βλάχος (Τζώρτζης), Μαρία Ιωάννου (Μελίνα), Παρασκευή Κατσάνη (Τόνια), Μιχάλης Μαρκάτης (Στάθης), Ευγενία Παναγοπούλου (Ντορίτα), Ορφέας Παπαδόπουλος (Φάνης), Εύα Πετρίδη (Θάλεια), ‘Εφη Ρευματά (Ζέτα), Νταίζη Σεμπεκοπούλου (Φωτεινή), Ορέστης Τρίκας (Νικόλας).

Διασκευή σεναρίου: Γιώργος Χρυσοβιτσάνος
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης, Θανάσης Ιατρίδης, Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση παραγωγής: ΑΝΩΣΗ