Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 093

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Επεισόδιο 93ο

Περίληψη:  Η Ξένια εκβιάζει την ‘Ελενα ότι θα αποκαλύψει τον  εραστή της, και της αποσπά χρήματα. Η Ελπίδα προσπαθεί να δικαιολογήσει την εχθρική συμπεριφορά της Βάσως που θέλει να την απομονώσει από όλους επειδή πιστεύει ότι εξαπάτησε τον Στέφανο. Η Κάτια ετοιμάζει τη μεγάλη φιλανθρωπική εκδήλωση της εταιρείας, ενώ ο Ηλίας και η Βάσω συζητούν με τη δικηγόρο τους για τη μήνυση εναντίον της. Ο Μάνος πιέζεται από τη μητέρα του και την ‘Ελενα να παρευρεθεί στην εκδήλωση, αλλά πιεσμένος από τις ενοχές και την υποκρισία που συναντά, πίνει δίνοντας την ευκαιρία στην Ξένια να επωφεληθεί από την αδυναμία του.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Με την Κάτια Δανδουλάκη, στο ρόλο της Κάτιας
και τους (αλφαβητικά): ‘Οθωνα Μεταξά (Στέφανος), Αθηνά Οικονομάκου (Ξένια), Μάνο Παπαγιάννη (Χάρης), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Ελπίδα)
Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Κώστας Αποστολάκης (Μάνος), Βασίλης Κούκουρας (Μιχάλης), Κώστας Κρομμύδας (Σωτήρης), Ασπασία Μηλιαράκη (Αμάντα), Νίκη Παλληκαράκη (Βάσω), Κατερίνα Σαβράνη (Βιβή), Οδυσσέας Σταμούλης (Ηλίας), Βαλέρια Χριστοδουλίδου (‘Ελενα), Δώρα Χρυσικού (Μαίρη).
Στο ρόλο του Δρ. Ανδρόνικου, ο Μιχάλης Μητρούσης
Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Πάνος Βλάχος (Τζώρτζης), Μαρία Ιωάννου (Μελίνα), Παρασκευή Κατσάνη (Τόνια), Μιχάλης Μαρκάτης (Στάθης), Ευγενία Παναγοπούλου (Ντορίτα), Ορφέας Παπαδόπουλος (Φάνης), Εύα Πετρίδη (Θάλεια), ‘Εφη Ρευματά (Ζέτα), Νταίζη Σεμπεκοπούλου (Φωτεινή), Ορέστης Τρίκας (Νικόλας).

Διασκευή σεναρίου: Γιώργος Χρυσοβιτσάνος
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης, Θανάσης Ιατρίδης, Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση παραγωγής: ΑΝΩΣΗ