Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 091

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Επεισόδιο 91ο

Περίληψη: Η Ελπίδα δεν μπορεί να συνέλθει από το χωρισμό της με το Στέφανο. Εκμυστηρεύεται την απόγνωσή της στην Ξένια που προθυμοποιείται να τη βοηθήσει, για δικό της βέβαια όφελος. Η Ξένια συγκρούεται με τη Βάσω που τη θεωρεί μονίμως απούσα και απόμακρη. Ο Μάνος αποφασίζει να βγει απ το καβούκι του και να αντιμετωπίσει τον κόσμο ξανά, χάρη στη Μαίρη. Η Ξένια επιβεβαιώνει στο Στέφανο ότι ο Τζώρτζης και η Ελπίδα είναι εραστές, γκρεμίζοντας και την τελευταία πιθανότητα της Ελπίδας να τα ξαναβρεί μαζί του.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Με την Κάτια Δανδουλάκη, στο ρόλο της Κάτιας
και τους (αλφαβητικά): ‘Οθωνα Μεταξά (Στέφανος), Αθηνά Οικονομάκου (Ξένια), Μάνο Παπαγιάννη (Χάρης), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Ελπίδα)
Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Κώστας Αποστολάκης (Μάνος), Βασίλης Κούκουρας (Μιχάλης), Κώστας Κρομμύδας (Σωτήρης), Ασπασία Μηλιαράκη (Αμάντα), Νίκη Παλληκαράκη (Βάσω), Κατερίνα Σαβράνη (Βιβή), Οδυσσέας Σταμούλης (Ηλίας), Βαλέρια Χριστοδουλίδου (‘Ελενα), Δώρα Χρυσικού (Μαίρη).
Στο ρόλο του Δρ. Ανδρόνικου, ο Μιχάλης Μητρούσης
Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Πάνος Βλάχος (Τζώρτζης), Μαρία Ιωάννου (Μελίνα), Παρασκευή Κατσάνη (Τόνια), Μιχάλης Μαρκάτης (Στάθης), Ευγενία Παναγοπούλου (Ντορίτα), Ορφέας Παπαδόπουλος (Φάνης), Εύα Πετρίδη (Θάλεια), ‘Εφη Ρευματά (Ζέτα), Νταίζη Σεμπεκοπούλου (Φωτεινή), Ορέστης Τρίκας (Νικόλας).

Διασκευή σεναρίου: Γιώργος Χρυσοβιτσάνος
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης, Θανάσης Ιατρίδης, Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση παραγωγής: ΑΝΩΣΗ