Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 086

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Επεισόδιο 86ο

Περίληψη:   ‘Οταν ο Στέφανος τελικά συναντιέται με την Ελπίδα δεν πιστεύει τις δικαιολογίες που του δίνει. Αμφισβητεί την ειλικρίνειά της, με αποτέλεσμα να την πληγώσει.  Ο Ανδρόνικος υποψιάζεται ότι η Ξένια έχει βάλει στο μάτι τον Στέφανο και πιθανώς προσπάθησε να παγιδέψει την Ελπίδα. Ο Μάνος ζητά από τον Φάνη να περάσει από την εταιρεία και να τον ενημερώσει για το πως πάνε τα πράγματα εκεί. Στο μεταξύ, η Ξένια καταστρώνει νέο σχέδιο, για να πείσει τον Στέφανο ότι η Ελπίδα τον απατά με άλλον άντρα. 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Με την Κάτια Δανδουλάκη, στο ρόλο της Κάτιας
και τους (αλφαβητικά): ‘Οθωνα Μεταξά (Στέφανος), Αθηνά Οικονομάκου (Ξένια), Μάνο Παπαγιάννη (Χάρης), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Ελπίδα)
Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Κώστας Αποστολάκης (Μάνος), Βασίλης Κούκουρας (Μιχάλης), Κώστας Κρομμύδας (Σωτήρης), Ασπασία Μηλιαράκη (Αμάντα), Νίκη Παλληκαράκη (Βάσω), Κατερίνα Σαβράνη (Βιβή), Οδυσσέας Σταμούλης (Ηλίας), Βαλέρια Χριστοδουλίδου (‘Ελενα), Δώρα Χρυσικού (Μαίρη).
Στο ρόλο του Δρ. Ανδρόνικου, ο Μιχάλης Μητρούσης
Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Πάνος Βλάχος (Τζώρτζης), Μαρία Ιωάννου (Μελίνα), Παρασκευή Κατσάνη (Τόνια), Μιχάλης Μαρκάτης (Στάθης), Ευγενία Παναγοπούλου (Ντορίτα), Ορφέας Παπαδόπουλος (Φάνης), Εύα Πετρίδη (Θάλεια), ‘Εφη Ρευματά (Ζέτα), Νταίζη Σεμπεκοπούλου (Φωτεινή), Ορέστης Τρίκας (Νικόλας).

Διασκευή σεναρίου: Γιώργος Χρυσοβιτσάνος
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης, Θανάσης Ιατρίδης, Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση παραγωγής: ΑΝΩΣΗ