Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 077

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Επεισόδιο 77ο

Περίληψη:  Η Κάτια δυσαρεστείται όταν μαθαίνει για τη σχέση του Φάνη με την Τόνια. Η αντίδραση  είναι καταπέλτης για το Φάνη αλλά και για το Μάνο που αποφασίζει να υπερασπίσει την επιλογή του γιου του, ενώ οδηγεί την Κάτια στο να αποκληρώσει τον αγαπημένο της εγγονό. Η Βάσω και ο Ηλίας δεν μπορούν να εξηγήσουν την απόμακρη συμπεριφορά της κόρης τους που δείχνει να τους αγνοεί και παραμένει γι αυτούς μια ξένη. Ο Μιχάλης και η Αμάντα καυγαδίζουν άσχημα ενώ προετοιμάζουν το γάμο τους. Η Ξένια διαγράφει την εργασία της Ελπίδας…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Με την Κάτια Δανδουλάκη, στο ρόλο της Κάτιας
και τους (αλφαβητικά): ‘Οθωνα Μεταξά (Στέφανος), Αθηνά Οικονομάκου (Ξένια), Μάνο Παπαγιάννη (Χάρης), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Ελπίδα)
Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Κώστας Αποστολάκης (Μάνος), Βασίλης Κούκουρας (Μιχάλης), Κώστας Κρομμύδας (Σωτήρης), Ασπασία Μηλιαράκη (Αμάντα), Νίκη Παλληκαράκη (Βάσω), Κατερίνα Σαβράνη (Βιβή), Οδυσσέας Σταμούλης (Ηλίας), Βαλέρια Χριστοδουλίδου (‘Ελενα), Δώρα Χρυσικού (Μαίρη).
Στο ρόλο του Δρ. Ανδρόνικου, ο Μιχάλης Μητρούσης
Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Πάνος Βλάχος (Τζώρτζης), Μαρία Ιωάννου (Μελίνα), Παρασκευή Κατσάνη (Τόνια), Μιχάλης Μαρκάτης (Στάθης), Ευγενία Παναγοπούλου (Ντορίτα), Ορφέας Παπαδόπουλος (Φάνης), Εύα Πετρίδη (Θάλεια), ‘Εφη Ρευματά (Ζέτα), Νταίζη Σεμπεκοπούλου (Φωτεινή), Ορέστης Τρίκας (Νικόλας).

Διασκευή σεναρίου: Γιώργος Χρυσοβιτσάνος
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης, Θανάσης Ιατρίδης, Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση παραγωγής: ΑΝΩΣΗ