Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 065

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Επεισόδιο 65ο

Περίληψη: Η Ελπίδα πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά από την πρόταση γάμου που της κάνει ο Στέφανος. Η Ξένια αντίθετα, υποφέρει από την ευτυχία τους και ζητάει τη βοήθεια του Τζώρτζη για να τους χωρίσει. Ο Στάθης είναι συντετριμμένος με την υποψία ότι οι συνεργάτες του πήραν τα λεφτά που τους έδωσε και εξαφανίστηκαν. Η Κάτια και η ‘Ελενα ανησυχούν για το Μάνο ενώ η Τόνια με το Φάνη κάνουν την πρώτη ερωτική τους προσέγγιση.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Με την Κάτια Δανδουλάκη, στο ρόλο της Κάτιας
και τους (αλφαβητικά): ‘Οθωνα Μεταξά (Στέφανος), Αθηνά Οικονομάκου (Ξένια), Μάνο Παπαγιάννη (Χάρης), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Ελπίδα)
Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Κώστας Αποστολάκης (Μάνος), Βασίλης Κούκουρας (Μιχάλης), Κώστας Κρομμύδας (Σωτήρης), Ασπασία Μηλιαράκη (Αμάντα), Νίκη Παλληκαράκη (Βάσω), Κατερίνα Σαβράνη (Βιβή), Οδυσσέας Σταμούλης (Ηλίας), Βαλέρια Χριστοδουλίδου (‘Ελενα), Δώρα Χρυσικού (Μαίρη).
Στο ρόλο του Δρ. Ανδρόνικου, ο Μιχάλης Μητρούσης
Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Πάνος Βλάχος (Τζώρτζης), Μαρία Ιωάννου (Μελίνα), Παρασκευή Κατσάνη (Τόνια), Μιχάλης Μαρκάτης (Στάθης), Ευγενία Παναγοπούλου (Ντορίτα), Ορφέας Παπαδόπουλος (Φάνης), Εύα Πετρίδη (Θάλεια), ‘Εφη Ρευματά (Ζέτα), Νταίζη Σεμπεκοπούλου (Φωτεινή), Ορέστης Τρίκας (Νικόλας).

Διασκευή σεναρίου: Γιώργος Χρυσοβιτσάνος
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης, Θανάσης Ιατρίδης, Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση παραγωγής: ΑΝΩΣΗ