Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 062

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Επεισόδιο 62ο

Περίληψη: Η Βάσω καταλαβαίνοντας πως χάνει την Ξένια, πηγαίνει στην Κάτια και της ζητάει να αφήσει ήσυχη την κόρη της. Εκείνη προσπαθεί να είναι διαλλακτική στην αρχή, αλλά στο τέλος εκνευρίζεται και την ταπεινώνει. Η Ελπίδα προσλαμβάνεται μαζί με το Νικόλα σε κρεπερί και εντυπωσιάζει με το ταλέντο της. Η Τόνια εκφράζει στον Φάνη την αντιπάθειά της για την Ξένια. Η Ξένια που έχει ξαναγυρίσει στην εταιρεία της Κάτιας, της μεταφέρει τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ηλίας.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Με την Κάτια Δανδουλάκη, στο ρόλο της Κάτιας
και τους (αλφαβητικά): ‘Οθωνα Μεταξά (Στέφανος), Αθηνά Οικονομάκου (Ξένια), Μάνο Παπαγιάννη (Χάρης), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Ελπίδα)
Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Κώστας Αποστολάκης (Μάνος), Βασίλης Κούκουρας (Μιχάλης), Κώστας Κρομμύδας (Σωτήρης), Ασπασία Μηλιαράκη (Αμάντα), Νίκη Παλληκαράκη (Βάσω), Κατερίνα Σαβράνη (Βιβή), Οδυσσέας Σταμούλης (Ηλίας), Βαλέρια Χριστοδουλίδου (‘Ελενα), Δώρα Χρυσικού (Μαίρη).
Στο ρόλο του Δρ. Ανδρόνικου, ο Μιχάλης Μητρούσης
Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Πάνος Βλάχος (Τζώρτζης), Μαρία Ιωάννου (Μελίνα), Παρασκευή Κατσάνη (Τόνια), Μιχάλης Μαρκάτης (Στάθης), Ευγενία Παναγοπούλου (Ντορίτα), Ορφέας Παπαδόπουλος (Φάνης), Εύα Πετρίδη (Θάλεια), ‘Εφη Ρευματά (Ζέτα), Νταίζη Σεμπεκοπούλου (Φωτεινή), Ορέστης Τρίκας (Νικόλας).

Διασκευή σεναρίου: Γιώργος Χρυσοβιτσάνος
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης, Θανάσης Ιατρίδης, Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση παραγωγής: ΑΝΩΣΗ